Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Peste 2.000 de pliante despre Sibiu vor fi distribuite la Targul de Turism Holiday Market

Asociaţia Judeţeană de Turism Sibiu va distribui peste 2.000 de pliante despre Sibiu la Târgul de Turism Holiday Market din Bucureşti şi vor promova principalele atracţii estivale din judeţ, respectiv lacurile sărate de la Ocna Sibiului, zona montană Bâlea şi Păltiniş, dar şi Mărginimea Sibiului.

Potrivit reprezentanţilor AJTS Sibiu, vor fi promovate, de asemenea, în premieră, circuite turistice de descoperire a judeţului Sibiu, în special un circuit pentru zona oraşului Avrig şi un "circuit regional" care pleacă din Muzeul în aer liber din Sibiu, trece prin Răşinari, Prislop şi Cisnădioara şi se încheie tot în Muzeul din Dumbrava Sibiului, transmite corespondentul Mediafax.
În urma experienţei participării noastre la târgurile anterioare de turism de la Bucureşti, estimăm un număr de peste 2.000 de materiale ce vor fi distribuite. Vor fi distribuite broşura şi afişul «Sibiu, comoara de la poalele Carpaţilor», harta «Itinerarii Culturale - Traseul bisericilor fortificate», «Broşura unităţilor de cazare» şi «Agenda evenimentelor culturale». Alături de aceste materiale vor mai fi distribuite broşuri ale Muzeulului «Astra», ale Primăriei Muncipiului Sibiu, ale altor localităţi din judeţ, ofertele hotelierilor pentru perioada Sărbătorilor Pascale şi pentru sezonul estival şi alte materiale de promovare turistică pe care diverşi operatori din domeniu le vor aduce la sediul AJTS până la data de 15 martie", a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX Adela Albu, responsabil marketing în cadrul AJTS.
Potrivit sursei citate, ca noutate, la acestă ediţie a târgului de turism de la Bucureşti reprezentanţii AJTS vor propune, atât agenţiilor de turism, cât şi turiştilor individuali o serie de circuite turistice de descoperire a judeţului Sibiu.
În primul caz, este vorba despre un circuit local pentru oraşul Avrig, care va conţine detalii legate de obiectivele turistice, harta turistică a oraşului, evenimente culturale şi informaţii utile, iar în al doilea caz este vorba despre un circuit regional pe ruta Muzeul în aer liber (Sibiu)- Răşinari - Prislop - Cisnădioara - Muzeul în aer liber (Sibiu).
În plus, AJTS va promova principalele atracţii estivale din judeţ.
"Aşa cum s-a întâmplat la toate târgurile de turism la care a participat AJTS până în prezent, solicitările vizitatorilor s-au îndreptat către toate atracţiile din judeţ. Dat fiind faptul că această ediţie este dedicată sezonului estival, estimăm că cele mai multe solicitări vor fi pentru complexul de lacuri sărate de la Ocna Sibiului, zona montană Bâlea şi Păltiniş, bisericile fortificate, evenimentele culturale din oraşul Sibiu, iar pentru sărbătorile pascale, zona Mărginimii", a mai declarat Adela Albu.
Târgul se va desfăşura în perioada 17 - 20 martie 2011, la Palatul Parlamentului, Bucureşti.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus