Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
12°C

UNPR are organizatie la Medias. Isaila - presedinte

De săpătămâna trecută s-a înființat oficial Organizația Municipală Mediaș a Uniunii Naționale pentru Progresul României. În prezența a 46 de membrii înscriși și a 14 invitați ce au reprezentat diverse partide politice, precum și ai reprezentanților administrației publice locale, s-au desfășurat lucrările
Conferinței de Constituire. Din cei 46 de membri prezenți, 20 au primit funcții: un președintele, 9 vicepreședinți , un secretar General, un trezorier și 8 membrii. În funcția de Președinte a Organizației Municipale Mediaș a UNPR a fost ales  Octavian Isailă. UNPR Mediaș susține că are până acum peste 60 de membrii.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

5 comentarii

GURA CAMPULUI

Acum 13 ani

UNPR? 0.5% IN SONDAJE! 60 DE IDIOTI! PUPINCURISTI PEDELACI!
Raspunde

ilie

Acum 13 ani

vo trage morar de numa, isi gata hotelu si va da piciare in spate, asta e invatat sa faulteze sa nu uitam ce ia facut lui costei, un nemernic ordinar
Raspunde

ioan

Acum 13 ani

tavi vom fi alaturi de tine si la bine si la greu,acestai un partid tinar si adevarat,fam UNPR,luptam ptr prezent si viitor,nu privim in trecut,numai lasi care nu stie sa aprecieze oameni corecti si sa stimeze calitatile celor tineri fac comentari fara rost,acestea sunt niste nimicuri care nu au facut nimica in viata lor,si stiu numai sa blameze si sa birfeasca,UNPR este o fam unita care stie ptr ce lupta si care este alaturi de cei tineri si la inceput de drum,si nu numai si ptr intreaga societate.
Raspunde

unu

Acum 13 ani

GURA CAMPULUI???....MAI BINE GURA VINTULUI ORI GURA IN VINT:)))....ORICUM DINTRE TOTI CEI CARE SE ANUNTA PENTRU PRIMARIE TAVI E CEL MAI POTRIVIT....ORICUM CEI CU \"GURA VINTULUI\"....OR SA FIE DUSI DE VINT ...SI SE CAM IMPRASTIE....ASA CA STATI APROAPE UNPR NU O SA AIBA 0,5% ....CEI 0,5 % POATE SUNT IDIOTIII AIA CA TINE...CARE TRE SA ZICA SI EI CEVA....SA NU LI SE INLESTEZE GURITZA....UN MESAJ PENTRU CEI CARE NU VIN LINGA UNPR : STATI PE BURTA E APA MICA ACUM...DAR NOI unpr-UL SUNTEM VALUL SI O SA VA INECAM:)))))))))))....NUMAI BINE!....AAAAAAAA...ERA SA UIT VOI TRAITI BINE...CIT DESPRE NOI, IN ROMANIA VOM TRAI BINE DIN 2012!!!!
Raspunde

gura campului

Acum 13 ani

pt unu! unpr-ist prost! ba idiotule! in sondaje sunteti sub marja de eroare! 60 de nebuni fara serviciu!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus