Vineri,
26.04.2024
Parțial Noros
Acum
6°C

Parcarea Salii Transilvania devine parcare cu plata

Pentru că prea s-a deteriorat betonul turnat în parcarea Sălii Transilvania fără ca cineva să plătească, conducerea acesteia cere aprobarea Consiliului Județean pentru a investi aproximativ 600.000 de lei, fără TVA, pentru a reamaneja stratul de uzură din parcare, dar și pentru a o închide și amplasa un sistem de acces cu bariere.
Pe cei aproximativ 1800 de metri pătrați disponibili, vor fi amenajate 127 de locuri de parcare, plus alte șase locuri pentru persoanele cu handicap. Trei locuri vor fi amenajate pentru autobuze, iar cinci pentru personalul Sălii Transilvania. ”De asemenea se va realiza delimitarea locurilor de parcare pentru oficiali, pentru personalul propriu, pentru carele de transmisie TV, culoar de intervenție în jurul clădirii pentru accesul mașinilor salvării, pompierilor și poliției. Se va amenaja zona actualei parcări pe o suprafață de 1800 de mo, prin frezarea stratului de asfalt existent și așternerea unui strat de uzură de patru cm grosime din mixtură asfaltică”, se arată într-un raport al CJ Sibiu.
Accesul în parcare se va face prin intermediul unui sistem automatizat cu bariere, conectat la un sistem de taxare automatizat de asemenea. În raportul CJ Sibiu nu se amintește vreun tarif de parcare propus. În ședința CJ de joi, va fi supus votului aleșilor județeni studiul de fezabilitate pentru realizarea investiției.
Sala Transilvania a fost construită în 1998, iar în 2008 a fost modernizată.

Foto: Google Earth

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

x.

Acum 13 ani

pai si-asa de la un timp se parcheaza tot in fata salii, nu in parcare. prin decizia asta cred ca se va parca si pe scarile de intrare.
Raspunde

y

Acum 13 ani

mari imbecili. o sa stea goala si se va umple calea de rulare.
Raspunde

z

Acum 13 ani

nu sta goala. doar turnurile lui carabulea nu au nevoie de parcare ?
Raspunde

sibian

Acum 13 ani

\"Excelenta\" Sa a inchis soseaua de catre M. Viteazu, acum are nevoie de parcare si se pregateste din timp. Klausiiii !!!!!!! o fi bine?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus