X

Ancheta a Politiei si ISJ, dupa ce o bara metalica a rupt nasul unui elev

 

Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Sibiu şi Poliţia au deschis, luni, anchete în cazul unui elev în vârstă de nouă ani care a ajuns la spital cu nasul rupt după ce o bară metalică de la poarta de fotbal din curtea Şcolii Generale din localitatea Boian a căzut peste el.
Mama unui elev de nouă ani din localitatea sibiană Boian susţine că, vineri, fiul său se juca la poarta de fotbal din curtea şcolii, când o bară a căzut şi l-a lovit în faţă, relatează Mediafax.
 
"Era în pauză, se juca şi a sunat să meargă înăuntru la ore. El se legăna pe bara aia şi nu a apucat decât să se ducă o dată în faţă şi o dată în spate şi bara a căzut peste el. Când am ajuns la şcoală era întins în cancelarie, pe nişte scaune, plin de sânge. Avea dinţii zdrobiţi", a declarat luni Adina Stoica, mama copilului rănit.
 
Copilul are nasul rupt şi a fost transportat, iniţial, la Spitalul din Mediaş şi apoi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu.
 
"A fost adus, de la Spitalul Mediaş, un pacient în vârstă de nouă ani, din localitatea Boian, care a suferit un traumatism cranio-maxilo-facial prin lovire accidentală. Copilul avea o fractură de oase nazale, a primit îngrijiri medicale, iar în cursul zilei de mâine (marţi – n.r) va fi supus unei intervenţii chirurgicale. În prezent, el este internat în cadrul Compartimentului Buco-Maxilo-Facial, iar starea sa este bună", a declarat Raluca Puşcă, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu.
 
Cazul a intrat atât în atenţia poliţiştilor, care vor stabili cum s-a produs incidentul şi cine este vinovat, cât şi a Inspectoratului Şcolar Sibiu.
 
Inspectorul şcolar general, Constantin Gorun, a declarat că au fost audiaţi învăţătorii care se aflau în şcoală la ora producerii accidentului, dar, din primele cercetări, vina ar putea fi exclusiv a copilului, care s-a agăţat de bara metalică.
 
Întrucât porţile de fotbal din curţile şcolilor sunt vechi de zeci de ani, Inspectoratul Şcolar Sibiu a anunţat că va trimite o adresă către toate unităţile de învăţământ din judeţ pentru a fi verificate porţile, astfel încât să fie prevenite accidentele.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

2 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  jaco

  Da, carmelea, Gorun trebuie ars, ca nu sint in stare unii sa isi gospodareasca ograda. Bai, da\’ penibili mai sinteti…

  Si hotarati-va, avea nasul zdrobit sau dintii, sau amandoua.

  Si va dati seama in ce hal a ajuns tara asta daca trebuie sa trimita inspectoratul adresa catre scoli sa verifice portile de fotbal. De ce nu si drobul de sare? Vai de capul vostru….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact