Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

byron live

Trupa byron continua turneul de lansare a celui mai nou album, Perfect, ce cuprinde adaptari si reorchestrari inedite dupa 16 melodii romanesti cunoscute. Astfel, trupa va concerta la Sibiu pe 7 aprilie la Oldies Pub, incepand cu ora 22.00. Din program vor face parte atat piese binecunoscute de pe primele doua albume, Forbidden Drama si A Kind of Alchemy, cat si piese mai mult sau mai putin cunoscute de pe Perfect.

 
“Istoria incepe fix inainte de Acoustic Drama. Atunci am hotarat sa avem doi invitati si sa cantam cate o piesa de-a lor si cate o piesa de-a noastra. In momentul in care s-a hotarat piesa pe care urma sa o facem cu Paula Seling ne-am dat seama ca stilurile nu se potriveau deloc. Respectiv stilul piesei respective cu stilul acustic, unplugged al byron-ului. Atunci a trebuit sa fac o reorchestrare, o adaptare, o reinterpretare a acelei piese, astfel incat piesa sa se potriveasca in context. Si a fost ca o manusa, s-a potrivit foarte bine! Acela a fost momentul in care Victor Panfilov, inginerul nostru de sunet din studio, si-a dat seama ca ar fi haios sa facem acelasi lucru cu mai multe piese”, spune Dan Byron despre cel mai nou album.
 
Va asteptam asadar la o seara de melodii vechi si noi cu parfum byron joi seara, pe 7 aprilie, la Oldies Pub din Sibiu. Startul se da la ora 22.00.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus