Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
15°C

Aproape o mie de locuri de muncă vacante în Sibiu. Peste 80 de angajatori vin cu oferte

Aproape o mie de locuri de muncă vacante în Sibiu. Peste 80 de angajatori vin cu oferte

La nivelul județului Sibiu sunt disponibile 977 locuri de muncă vacante oferite de 88 de angajatori, anunță AJOFM Sibiu. Din totalul numărului de locuri de muncă 55 se adresează persoanelor cu studii superioare, iar 922 se adresează persoanelor necalificate. Peste 70 adresate muncitorilor necalificați la ambalarea produselor solide si semisolide.

Din totalul numărului de locuri de muncă, 55 se adresează persoanelor cu studii superioare, precum inginer electroenergetică, inginer electromecanic, inginer în industria alimentară, inginer instalații pentru construcții, programator, medic stomatolog , pedagog și multe altele. Peste 900 de locuri de muncă se adresează persoanelor fără studii superioare, precum peste 30 de locuri de muncă pentru muncitor necalificat la demolarea clădirilor, căptușeli zidărie, placi mozaic, faianța, gresie, parchet, peste 70 adresate muncitorilor necalificați la ambalarea produselor solide si semisolide și peste 50 ca lucrător comercial.

Mara Mura angajează cofetar, barman, ospătar și lucrător comercial pentru noua locație deschisă în Promenada Mall. CV -urile pot fi trimise la adresa [email protected] .

Narcoffee Roasters caută bartista și ajutor de bucătar. Mai multe informații puteți găsi la adresa de e-mail - [email protected] .

Pan Adami angajează electricieni și lucrători mecanici, oferă un salariu atractiv, tichete de masă, iar pentru deplasări oferă diurnă care include cazare, masă și primă de montaj. Firma cere studii tehnice liceale sau profesionale, disponibilitate pentru deplasări, capacitate de analiză și permis de conducere.

Apă Canal Sibiu SA angajează implegat auto, care trebuie să aibă studii superioare tehnice, vechime în muncă de minim doi ani, permis de conducere auto categoria B, cunoștințe de operare a calculatorului și abilități de comunicare. De asemenea, au două posturi libere pentru mașinist la mașini pentru terasamente, se cere permis de conducere de categoria Tr, C, E, B și o experiență de minim trei ani. Au două posturi libere de mecanic auto și unul pentru electricieni auto, pentru care cer permis de conducere de categoria B,C,E și experiență de minim trei ani. În Săliște, angajează cititor contoare de apă.

Continental angajează tehnician în gala de producție, oferă un salariu atractiv, spor de noapte de 50%, 200% plata orelor suplimentare, majorări salariale anuale în funcție de performanță, tichete de masă, perspective de calificare profesională, asigurare medicală, cantină cu program non-stop, grădiniță pentru copii și transport gratuit în mai multe localități.

Continental caută material planner specialist, pentru care oferă un salariu în concordanță cu munca, ore de muncă flexibile, programe de dezvoltare, un sistem de plată pentru ideile inovative, grădiniță, asigurare de sănătate și multe altele.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Denisa Laicauf

de Denisa Laicauf

Denisa Laicauf Reporter 0744196362

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus