Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Sange pentru Ziua Sanatatii

Organizația de Tineret a Partidului Social Democrat din Sibiu împreună cu Liga Studenților Sociali Democrați au participat la Ziua Mondială a Sănătății  prin intermediul a  15 de tineri social-democrați  care au donat sânge la Spitalul Județean. Acțiunea a fost condusă de președintele organizației de tineret Marin Horațiu și de vice-președintele Răzvan Nicolescu. "Nu am făcut decât să punem în practică sloganul din acest an a Zilei Mondiale a Sănătății, sperând că acțiunea intreprinsă de noi să fie de folos celor care au nevoie de transfuzii de sânge, iar cu banii primiți pentru donarea de sânge am decis ca în apropierea sărbătorii pascale să ajutăm niște familii nevoiase", a declarat președintele organizației municipale TSD, Horațiu Marin.
Începând din anul 1950, în fiecare an, pe data de 7 aprilie, în întreaga lume se celebrează ZIUA MONDIALĂ A SĂNĂTĂŢII. Tema Zilei Mondiale a Sănătăţii 2011 este: Rezistenta la agenti antimicrobieni, iar sloganul „Acţionează astăzi ca să poţi vindeca şi mâine!” lanseaza un apel pentru intensificarea angajamentului global la protejarea eficientei acestor medicamente esentiale in tratarea bolilor infecțioase, in beneficiul generațiilor viitoare.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

19 comentarii

un sibian

Acum 12 ani

Deci acestea sunt toti membri organizatiei de tineret a PSD si a ligi studentilor social-democrati (socialisti) ... 15 persoane ...
Raspunde

Student

Acum 12 ani

Nu chiar toti unii nu au putut venii din cauza ca erau la facultate/job;)
Raspunde

Emilia

Acum 12 ani

Oricum e laudabil faptul ca membrii LSSD s-au gandit sa initieze o astfel de actiune.
Raspunde

Poligon

Acum 12 ani

trebuie apreciat gestul tinerilor si nu ar trebui sa tinem cont de orientarea politica si toata lumea sa doneze... oricum felicit tinerii pentru efortul depus
Raspunde

Student

Acum 12 ani

Pe viitor asteptam cat mai multi tineri sa doneze sange, nu neaparat care au legatura cu partidul. Putina lume intelege ca prin simplul fapt ca donezi sange ajuti 2 persoane. Ajuti o persoana care are nevoie de sange dar te ajuti si pe tine pt ca afli daca suferi de vreo boala mai mult sau mai putin grava. Nu putini oameni, din cauza ca au donat sange, au aflat din timp ca sunt bolnavi si s-au tratat. Deci donati sange!!!
Raspunde

Iulia

Acum 12 ani

frumos gest..laudabil..bravo!
Raspunde

M

Acum 12 ani

e de admirat ceea ce au facut...nu multi tineri in ziua de azi se gandesc si la persoanele din jurul lor...ar trebui sa luam un exemplu de la ei...
Raspunde

mishu

Acum 12 ani

e laudabil ca s-au gandit sa faca aceasta actiune de ziua sanatatii si multe succesuri in activitatile ce vor urma pe viitor.!!!! felicitari inca o data!!!!!
Raspunde

Apollo

Acum 12 ani

Maine toata lumea la donat! Pt cei care nu au mai donat: aveti nevoie de o adeverinta de la medicul de familie in care sa scrie ca sunteti clinic sanatosi, sa aveti buletinul la voi, greutate mai mare de50kg si ceva de mancare in caz ca va simtiti slabiti in rest ce sa zic...Spor la pompat;-)
Raspunde

alex

Acum 12 ani

bine ar fi sa doneze cat mai multi ... chiar au nevoie cei de la spital de sange ptr a putea salva vieti omenesti... bravo baieti indiferent de unde ati fii ptr faptul ca ati donat!
Raspunde

ioio

Acum 12 ani

@ un sibian : Te agiti repede ca sifonu sa numeri tu membri de la TSD ! Ei macar au fost acolo si au donat ... sper sa nu ai nevoie de sangele donat de ei ! In rest toate cele bune !
Raspunde

Ana-Maria

Acum 12 ani

Nu pot sa spun decat ca ma bucur enorm ca am fost si eu una din persoanele care au donat sange, am mers acolo pentru ca am stiu ca cineva o sa aiva nevoie :) Felicitarile mele celor care au fost sa doneze sange si bravo celor de la psd pentru initiativa!! Si cum au mai spus si altii, nu facem acest lucru pentru orientare politica sau alte interese, il facem pentru a ajuta pe alti. Poate si noi o sa avem vreodata nevoie!! Bravoooo!
Raspunde

Cristina

Acum 12 ani

Foarte frumos din partea voastra ca ati donat sange, asa sigur puteti ajuta. Felicitari!
Raspunde

ionut

Acum 12 ani

poate ar trebui si alte partide sa urmeze gestul celor de la TSD, laudabila actiune
Raspunde

simona

Acum 12 ani

Toate aprecierile.DIN PARTEA CUNOSCUTIILOR MEI. Sunt una dintre colege care a fost alaturi de ei. nu vrem sa se inteleaga gresit.sincer va spunem : AM DONAT SANGE, DONAM SI VOM DONA , toate acestea CU SUFLET , DIN SUFLET PENTRU SUFLETE ....
Raspunde

simona

Acum 12 ani

Din cei care trebuia sa participe , unii au lipsit deoarece erau la facultate/job, noi suntem cei care am doant deja iar restul participantiilor erau la donare.adevaru este ca era bine sa facem poza cu grupul .Dar nu am crezut ca asta va fi o problema.
Raspunde

Georg

Acum 12 ani

Eu doresc sa donez spermatozoizi, cam o galeata pentru fiecare domnisoara.
Raspunde

ioio

Acum 12 ani

@17. Georg Cand credeam ca am dat de un om serios (asta dupa ce ti-am vazut semi-articolele de la articolul cu Besoiu).. esti o apa si-un pamant cu restu care se manifesta ca la usa cortului !
Raspunde

paula

Acum 12 ani

multe felicitari,atat pentru initiativa cat si pentru faptul ca ati adus-o la bun sfarsit. Nu luati in seama comentarile rautacioase, pentru ca mereu va fi cineva care va avea ceva de obiectat. ati facut un lucru demn de laudat si sper ca multi tineri vor prelua initiativa voastra si ni se va nalatura grupului.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus