Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
13°C

Cu Turnul Sfatului îți găsești job dintr-un click

Cu Turnul Sfatului îți găsești job dintr-un click

Platforma de locuri de muncă lansată de Turnul Sfatului este cea mai ușoară și rapidă modalitate de a-ți găsi un job bun în Sibiu. Tot ce trebuie să faci este să intri pe www.turnulsfatului.ro/locuridemunca și cu un simplu click CV-ul tău a ajuns direct la angajator.

Expertarom, Hilton, Flaro, SmileCredit, Carrefour, Astra Film, Standard 8 sunt doar câteva dintre firmele și companiile care în acest moment au poziții disponibile în orașul nostru. Și numărul lor crește de la o zi la alta. Platforma de locuri de muncă a Turnul Sfatului oferă marele avantaj de a pune la dispoziția oricui este interesat să-și găsească un job, sau să-și schimbe job-ul existent cu unul mai bun, posibilitatea de a căuta strict pe piața locală și de a intra în contact nemijlocit cu angajatorii.

Spre deosebire de marile companii internaționale care dețin site-uri de joburi în țara noastră, www.turnulsfatului.ro/locuridemunca este conectată permanent la nevoile pieței muncii din Sibiu și actualizată de mai multe ori pe zi.

Orice companie, societate comercială sau instituție publică poate adăuga acum un anunț de angajare într-un timp foarte scurt și oricine este interesat de un loc de muncă îl poate găsi în funcție de domeniul de interes sau aria de specializare.

Dacă ești în căutarea unui loc de muncă tot ce trebuie să faci este să intri pe www.turnulsfatului.ro/locuridemunca, unde poți selecta direct localitatea care te interesează, ori poți introduce un cuvânt cheie din domeniul tău de interes. De asemenea, poți vizualiza direct pozițiile disponibile în acel moment. Când găsești ce cauți, cu un simplu click poți vedea fotografii de la viitorul tău loc de muncă, clipuri video în care este descrisă activitatea și la fel de ușor îți poți trimite CV-ul.

www.turnulsfatului.ro/locuridemunca fructifică experiența în comunicare, traficul și influența publică pe care o are deja www.turnulsfatului.ro, bucurându-se totodată de bază de utilizatori existentă a portalului turnulsfatului.ro, concentrată în proporție de aproape 90% în zece județe ale României.

Impactul platformei noastre în mediul online se bazează nu numai pe cei aproximativ 250.000 de utilizatori unici/lună, care generează un milion de afișări/lună, ci vine la pachet cu un mediaplan care asigură o prezență puternică prin numeroase alte mijlocare de comunicare pe plan local.

Cu www.turnulsfatului.ro/locuridemunca îți găsești job dintr-un click.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus