Sâmbătă,
20.04.2024
Innorat
Acum
8°C

Ariton apare in presa. In Azerbaidjan

"Ministrul azer al Agriculturii, Ismet Abbasov și ministrul român al Economiei, Ion Ariton au semnat un protocol de colaborare între cele două ministere". Cu această frază, sibianul Ion Ariton și-a făcut debutul în presa azeră. Vizita președintelui României, Traian Băsescu de la începutul săpătmânii fiind relatată în ediția de luni a ziarului azer Vestnik Kavkaza. Lui Ariton i se reproșează în țară de către ziariștii bucureșteni că este ministrul cu cele mai puține apariții media.
Preşedintele României şi omologul său azer au semnat luni planul comun de acţiuni pentru parteneriatul strategic România-Azerbaidjan. Şeful statului a fost însoțit în această vizită de ministrul Ion Ariton și de secretarul de stat din Ministerul Afacerilor Externe Doru Costea.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus