Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Blaga ajunge maine la Sibiu. De vizita se ocupa Stirbet si Ariton

Secretarul general al PD-L, Vasile Blaga ajunge mâine la Sibiu pentru a-și prezeta moțiunea cu care vrea să câștige președinția partidului. Vizita lui Blaga este deocamdată învăluită în mister aici, la Sibiu, o posibilă cauză: "De programul domnului Blaga se ocupă domnii Știrbeț și Ariton", după cum spune șeful de cabinet al lui Vasile Blaga, Alexandru Boer. "Nu am deocamdată date referitoare la organizare, urmează să primim de la București. Tot ce vă pot spune acum este că va avea loc mâine o întâlnire la ora 17 la Facultatea Româno-Germană", spune Dorin Teodorescu, șeful de cabinet al senatorului Ion Ariton.
Blaga va veni la Sibiu însoțit printre alții de Sorin Frunzăverde, Mihaela Popa, Cristian Boureanu și Mircea Haba, informează Alexandru Boer. Responsabili de strângerea "activului de partid" sunt Cornel Știrbeț și Ion Ariton, cei doi fiind susținători declarați ai lui Emil Boc la șefia partidului.

Și Emil Boc este așteptat la SIbiu la sfârșitul săptămânii. Despre această vizită există și mai puține date. "Legat de vizita domnului Boc nu este nimic sigur", spuen Dorin Teodorescu.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

un sibian

Acum 12 ani

Ariton asta nu era ministru...n-ar trebui sa se ocupe de Economia care bubuie?
Raspunde

me

Acum 12 ani

vine omu si isi prezinta motiunea si ce??care il sustin il sustin care nu nu
Raspunde

Octavian

Acum 12 ani

F bine face ca vine...e democratie..poate veni si poate vb....ce problema ai \"un sibian\"??...sau esti comunist cumva...si pui lacatul pe gura oamenilor ????
Raspunde

32

Acum 12 ani

se ocupa doi nimeni !!
Raspunde

VARLAAM

Acum 12 ani

D-ul Emil Boc va castiga alegerile.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus