Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
14°C

Banciu ii da dreptate lui Johannis: Sala Transilvania poate deveni un pavilion de expozitii

 

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Sibiu, social-democratul Ioan Banciu, le-a solicitat colegilor săi, să inventarieze toate cluburile sportive din judeţ pentru a şti cu exactitate ce ramuri au mai "supravieţuit" în ultimii ani. 
"Solicit inventarierea cluburilor sportive şi sprijinirea sportului, altfel sportul sibian chiar moare. În viitorul apropiat, Sala Transilvania se va transforma în pavilion de expoziţii", a spus Banciu, citat de Agrepres.
Din păcate, aşa cum o arată evenimentele, în Sala Transilvania sportul este înlocuit încet dar sigur cu expoziţii şi târguri.
Aceasta este cea mai mare sală de sport din municipiul Sibiu, cu o capacitate de 1.812 locuri, dar şi parcare proprie, luminată, cu o mie de locuri. Sala Transilvania este dotată corespunzător pentru baschet, handbal, volei, tenis de câmp, fotbal în sală şi tenis de masă, având şi o tabelă electronică de marcaj.
Conform datelor prezentate pe site-ul sălii, www.salatransilvania.ro, aici mai evoluează doar echipa de baschet masculin şi echipele feminine de handbal şi volei.
Primarul Klaus Iohannis a criticat recent conducerea Sălii Transilvania, susţinând că "problema" este la management. "După părerea mea, Sala Transilvania nu este bine gospodărită. Ar trebui mai multe evenimente sportive sau concerte, dar sunt prea multe bâlciuri", a spus primarul Sibiului.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

alege tu

Acum 12 ani

hopa ,marginimea cere inventariere dar pun pariu ca nu se pricepe la nici un sport ,bineinteles in afara de fotbal unde toti sunt specialisti. d-l primar sugereaza ca sala sa isi atraga venituri din organizare de evenimente sportive dar sunt curios ce echipe din alte locuri ar veni sa joace la Sibiu si sa si plateasca chirie sa doneze si incasarile din vanzarea biletelor.Aia stau la ei acasa.Noi nu avem dacat o echipa cea de baschet la care ar vrea sa intre sau intra jumatate gratis.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus