Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
11°C

Super concert in Piata Mare: Carmina Burana cu Filarmonica de Stat si show de lasere

Cele 24 poeme aranjate orchestral de Carl Orff şi reunite sub numele Carmina Burana – una din cele mai populare compoziţii muzicale scrise vreodată – va fi puse în scenă în unul dintre cele mai mari concerte simfonice în aer liber din România.

Evenimentul, care va avea loc pe data de întâi iulie, va reuni peste 150 artişti pe scena special configurată pentru acest eveniment deosebit.

Spectacolul este acompaniat de lumini, lasere si efecte speciale. Acestea vor marca punctele culminante si vor completa atmosfera speciala creata de aceasta opera muzicală.

Biletele sunt disponibile în toate reţelele de telefonie mobilă ( Orange , Vodafone, Cosmote – magazinele Germanos) şi reţeaua Diverta din intreaga tara prin Eventim.ro si MyTickets.ro

Preţ bilet : 20 lei. Organizatorii au anunţat că numărul locurilor pe scaune este de doar 1500, iar ocuparea acestora se face în ordinea intrării.

Evenimentul este organizat de Filarmonica de Stat Sibiu,  Corul Filarmonicii Transilvania, CBU Collective cu sprijinul Primariei Sibiu, Consiliului Local Sibiu, Consiliului  Judetean Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

Data?

Acum 12 ani

E secreta data? :)
Raspunde

data.....

Acum 12 ani

\"Evenimentul, care va avea loc pe data de întâi iulie, va reuni peste 150 artişti pe scena special configurată pentru acest eveniment deosebit.\" \"întâi iulie\" sau 1 iulie :-)
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus