X

PC pregateste "marea curatenie"

Președintele organizației locale a PC, Gheorghe Tuluc a anunțat că cei 62 de consilieri locali, cinci viceprimari și patru primari nu ar trebui să se simtă foarte degajați. Conducerea județeană va evolua activitatea politică a fiecărui ales PC și cei care nu pot demonstra că au susținut politica partidului în teritoriu își vor pierde sprijinul politic. "În 16 iulie vom avea Conferința Județeană a partidului, în care ne analizăm activitatea și fiecare la lua cuvântul, iar cei care nu și-au făcut îndeplinit sarcinile de partid li se va retrage sprijinul politic. Intrăm într-o etapă de luptă politică foarte puternică și trebuie să știm cu cine intrăm", a declarat Tuluc.
Aleșii locali cărora li se retrage sprijinul politic vor putea rămâne în funcția în care au fost votați. Aceștia își pierd poziția doar în condițiile în care demisionează din partid.
 

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

3 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  euD

  Domnule Tuluc, nu o sa mai aveti primari dupa alegeri si f putini viceprimari asa ca nu va faceti probleme. Pacat de Cristi Marinescu ca a intrat in PC,chiar putea mai mult!!!!!!!!!!!!!

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  www

  vise dl.Tuluc ,si oricum un post prin primarie va mai aduce ceva hectare de teren ca de.. asa v-ati ales cu cel de pe linga centura … am uitat ca ati facut schimb de teren cu averea parintilor din Moldova

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact