Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Focuri de arma la Amnas

Poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase cercetează un bărbat din localitatea Amnaş sub aspectul săvârşirii de infracţiuni la regimul armelor şi muniţiilor.

În seara zilei de 3 iunie, poliţiştii din Sălişte au fost sesizaţi cu privire la faptul că Z.G. a tras mai multe focuri de armă în localitatea Amnaş, în stradă.

Verificările efectuate cu operativitate de poliţişti au condus la identificarea bărbatului şi stabilirea faptului că focurile de armă trase nu au fost îndreptate împotriva unei anumite persoane, ci executate în aer, în plan vertical.

În urma verificării armei deţinute, s-a stabilit că bărbatul posedă două arme cu gaz, insă pentru cea folosită nu poseda permis. Cele două arme au fost ridicate în vederea expertizării, totodată fiind ridicate cartuşele aferente acestora şi permisul pentru cea de-a doua armă deţinută.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus