X

Opiniile unui martor: Gavril Dejeu a lansat cartea "Romania pe orbita reformei"

”Nu mă pricep deloc la politică. Când eram mic, tatăl meu mi-a spus un singur lucru urât în toată viața lui și l-am ținut minte. M-a marcat foarte tare, mi-a spus că politica e o … și nu spun mai mult, șiți și voi. Nici acum nu-mi place politica și nici nu vreau să o înțeleg. Îi apreciez însă pe oamenii care se pricep”. Cu aceste cuvinte a deschis directorul Bibliotecii ASTRA, Ion Onuc Nemeș, lansarea cărții fostului ministru de interne Gavril Dejeu, intitulată: ”România pe orbita reformei”.
Volumul scos de editura Imago adună o serie de opinii scrise de Gavril Dejeu în perioada 2005-2011 și publicate de-a lungul timpului în ziarele Monitorul de Sibiu și Turnul Sfatului. ”M-a surprins în mod deosebit stilul domniei sale și multul adevăr de răzbate din această lucrare. Gavril Dejeu a fost martorul ocular al evenimentelor importante din politică în această perioadă. Cartea este o radiografie din această epocă, cu bunele și cu relele”, a declarat a lansare fostul judecător și diplomat Ioan Leșe.

 

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

2 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Nu va suparati?

  acum avem voie sa trecem pe str. Cosbuc fara perchezitie? Sau putem sa ne deschidem afaceri pe drumul altetei dvs spre sediul defunctului pnt? Multumim, si pacat ca nu s-a intors roata cat ar fi trebuit, trebuia sa te afli exact sub ea, te-a ratat pana acum! Ar mai fi timp…

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  eugen

  Daca romania este \”pe orbita reformei”, dl. DEJEU este ORBUL REFORMEI, pentru ca a fost chiar in mijlocul ei si nu a vazut-o!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact