Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

Amazing Race pentru bloggeri: Tag the Flag

Bloggeri din patru orașe participă sâmbătă la prima ediție a unui concurs ce seamănă foarte bine cu mult mai cunoscutul format Amazing Race. Cursa locală a fost botezată Tag the Flag și promite multă adrenalină pentru toți bloggerii participanți. Tag the Flag este un eveniment-concurs ce urmăreşte identificarea şi promovarea pe Internet a locurilor şi evenimentelor mai puţin cunoscute din oraşul Sibiu. Organizatorii au considerat că turismul tradiţional a devenit puţin monoton şi tocmai de aceea s-au gândit la o modalitate aparte de a cunoaşte oraşul. Pe lângă locuri ce merită vizitate, recomandate de site-ul Punctedeinteres.ro, participanţii la concurs vor cunoaşte şi evenimentele mai puţin attractive turistic dar importante ale oraşului, cum ar fi Raliul Sibiului sau chiar promovarea tirului cu arcul (sport la care oraşul Sibiu a oferit un campion naţional). Pentru prima ediţie Tag the Flag Sibiu au fost invitaţi cei mai reprezentativi oameni din online-ul oraşelor participante – Mediaş, Alba-Iulia, Hunedoara. Pe lângă aceştia vor mai participa şi bloggeri sibieni stabiliţi în alte oraşe ale ţării. Scopul lor e să identifice atracţii turistice prin zonele mai puţin vizitate ale oraşului Sibiu şi să scrie despre acestea. Pe lângă bloguri, locurile descoperite vor fi promovate prin clipuri video realizate cu ocazia acestui eveniment de Sibiu Media Center. Startul concursului se va da sâmbătă la ora 12:00 din Music Pub (Pţa. Mică 23), concursul urmând să dureze aproximativ 4 ore. “Datorită profesiei mele, am umblat mult prin oraşul Sibiu, în special în zonele istorice. Cu toate astea, în timpul căutării de noi puncte de interes pentru turismul sibian, am descoperit multe bijuterii arhitectonice de care nici măcar nu aveam habar că există. Sunt străzi la doar câteva sute de metri de Piaţa Mare pe care nu am mai fost de ani buni sau, mai tragic, pe care nu am fost niciodată. Există nenumărate zone boeme şi liniştite în tot oraşul care, din păcate, nu sunt cunoscute nici măcar de sibieni. Prin proiectul Tag the Flag sperăm să mediatizăm cât mai multe dintre acestea şi să împărtăşim sibienilor şi turiştilor o părticică din ce am trăit noi plimbându-ne prin Sibiu.” spune Tudor Şt. Popa, posesorul blogului www.CeMerita.ro şi organizator al evenimentului.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

1 comentarii

Paul

Acum 12 ani

In sfarsit Sibiul va putea fi vazut si fara ghidul plictisit si cu vocea pitigaiata... Felicitari si bafta !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus