Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
15°C

Preselectii noi pentru “Romanii au talent". Vezi unde te poti inscrie!

Emisiunea "Românii au talent" se pregăteşte de un nou sezon la Pro TV, fapt pentru care, în perioada 20 august - 26 septembrie, caravana "Românii au talent" va străbate ţara în căutarea românilor cu abilităţi deosebite.

În perioada 20 august - 26 septembrie, caravana "Românii au talent" va străbate ţara în lung şi-n lat în căutarea acelor români care au ceva de spus şi arătat, a celor cu abilităţi deosebite, gata oricând să ridice o sală întreagă în picioare.

Pentru a oferi tuturor posibilitatea de a-şi etala talentul, caravana va ajunge de această dată în şase oraşe mari: Timişoara, Cluj, Iaşi, Craiova, Constanţaşi Bucureşti.

Până atunci, toţi cei care vor să facă parte din show-ul de la Pro TV se pot înscrie pe protv.ro. Show-ul "Românii au talent" nu ţine cont de vârstă, meserie sau înfăţişare şi oferă o şansă extraordinară tuturor celor care au un talent al lor, indiferent care ar fi acesta, de la cântat, dansat, acrobaţie, numere de magie până la capacităţi deosebite cum ar fi mersul pe cioburi sau tricotatul viteză.

Alături de concurenţi vor fi, ca de fiecare dată, Smiley şi Pavel Bartoş, gata oricând să înlăture orice emoţie şi să aducă energie pozitivă. Talentul concurenţilor va fi pus sub lupă de Andra, Andi Moisescu şi Mihai Petre, nerăbdători să vadă cu ce îi vor mai surprinde românii şi de această dată.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus