Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Digisport transmite in direct Gaz Metan Medias – KuPs Kuopio

Deşi iniţal nicio televiziune din România nu părea interesată de preluarea drepturilor TV pentru partida de mâine, Digisport a anunţat astăzi că va transmite meciul în direct. Acesta va avea loc începând cu ora 18.00.

Cei interesaţi să meargă la Mediaş trebuie să ştie că accesul în tribune se va face începând cu ora 16:00, oră de la care se interzice comercializarea şi consumul băuturilor alcoolice în apropierea arenei sportive.  

În plus, peste 100 de jandarmi vor supraveghea publicul.

„Peste 100 de jandarmi mureşeni se vor deplasa în municipiul Mediaş pentru asigurarea măsurilor de ordine înainte, pe timpul şi după terminarea partidei, din cadrul Europa League, dintre echipele FC Gaz Metan Mediaş - KuPs Kuopio. Jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile din Târgu Mureş, sprijiniţi de colegii sibieni, vor acţiona în zona imediată şi apropiată a stadionului Gaz Metan Mediaş", se arată într-un comunicat transmis astăzi de jandarmerie.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus