X

Consiliul Judetean a spus "pas" Vointei. La ora 14 urmeaza Consiliul Local

Propunerea de proiect de consiliu județean inițiată de PD-L prin care se cer 1,6 milioane lei, din bugetul CJ Sibiu, pentru clubul de fotbal CSU Voința, nici măcar nu a intrat pe ordinea de zi de astăzi. ”S-a respins propunerea din start, pentru că s-a spus că nu e fundamentat proiectul de hotărâre”, a explicat de ce nu a mai intrat proiectul de hotărâre pe ordinea de zi, consilierul județean PD-L, Marcela Răulea.
Astăzi, la ora 14, se desfășoară ședința de Consiliu Local Sibiu, unde pe ordinea de zi există un proiect de hotărâre inițiat de consilierii locali PD-L, prin care se cer patru milioane de lei pentru clubul de fotbal. ”Noi am specificat sursa, am indicat capitolul 67.02, capitol ce se referă la agenda cultural sportivă. (…) Ni s-a reproșat că noi nu am indicat sursele și să aducem bani de acasă. Noi nu avem banii aceștia. Și dacă îi aveam, nu îi puteam folosi, pentru că ar fi fost ilegal”, a declarat consilierul local Livia Sava, întrebată de unde pote lua banii ceruți pentru Voința Consiliul Local SIbiu.
În ceea ce privește șansele ca acești bani să fie acordați clubului, șansele sunt mici: ”Noi am încercat să-i convingem pe ceilalți consilieri de utilitatea proiectului de hotărâre, dar am observat o reținere. Mai ales femeile au o reținere față de acest sport”, a apreciat consilierul PD-L, Livia Sava.

 

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

8 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  ioio

  S-a trezit repede PD-L-ul sa ceara bani pt Vointa…. au vazut ocazia sa isi faca un pic decampanie electorala… Doamne ce ipocriti !

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Mir divin

  Pai mai ioio, de ce nu s-au trezit altii sa faca acest lucru? Sunt convins ca daca propunerea asta venea din alte zone, erai fericit si pupai periculos de tare acum.
  Proiecte, proiecte, nu povesti ! Asa sa veniti !

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  ioio

  Mir divin … nici de cum! Nu sunt de acord cu sustinerea din bani publici ! Nicaieri in lumea asta nu o sa vezi asa ceva ! Mai citeste si alte comentarii de laarticole asemanatoare si o sa te convingi !

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Mir divin

  Si daca iti spun ca banii aia insemnau investitii in stadion? Ala cui apartine? Lui Hambasan?
  Sunt curios daca sasul lua aceeasi decizie cand era vorba despre refacerea carosabilului din fata casei sale. Ma rog, una din ele.

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Sibian

  Dar ca sa dai aceiasi bani publici si pentru o echipa de fotbal a orasului (pe langa faptul ca e emulatie la nivel de juniori, copii etc ) care strange la un meci 15.000 de oameni si pentru RED BULL Romaniacs ???? Unde aia intr-o saptamana castiga doar din taxe de participare vreo 150.000 de euro. Asta e normal??? De ce pentru circ si chestii ieftine, se dau bani publici si pentru sporturile traditional se vrea totul \’\’ privat\’\’ ? Oare sportul cu valentele sale aducationale trebuie facute din bani privati? Si concertele rock pe bani publici? De ce atunci sa dam zeci de mii de euro unei formatii de rock, sau unui ansamblu de balet din banii nostri?? De ce nu se face si aia privat??? De ce ca sa-mi dau copilul meu la sport in Sibiu trebuie sa-i platesc chiria unei sali/teren??? Copilul meu vreau sa faca handbal, fotbal sau alt sport nu conteaza care, de ce trebuie sa suport si chiria unei sali eu va parinte??? Si sa vad ca se gasesc totusi bani publici pentru kitsch-uri (Art Mania, RED BULL Romaniacs etc) ???. Probabil ca peste cativa ani, inspirati de cea ce li se baga pe gat, o sa avem in Sibiu niste generatii de rockeri – bikeri-balerini hraniti cu bauturi energizante. Asta in conditiile in care avem ca prim balerin al municipiului un dascal de fizica.

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  @Sibian (IP 188.24.201.67)

  Stai jos. La niciuna din actiunile enumerate de tine primaria nu este sponsor.
  Comentezi sa te afli in treaba. Sunt de acord cu tine ca primaria ar trebui sa spunsorizeze terenuri de fotbal, baschet, handball…

 8. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Sibian

  Cred ca e mai bine sa stai tu jos si sa te uiti pe site-ul Casei de Cultura a Municipiului Sibiu (institutia prin care finanteaza Primaria agenda cultural -sportiva ):

  ******.sibiuccm.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=11&Itemid=5

  la pct.
  20. Asociaţia Club Sportiv Adrenalin
  Red Bull Romaniacs
  16 -20 iulie 2011

  sau

  ******.sibiuccm.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=12&Itemid=4
  pct
  22. S.C ARTmania Events S.R.L
  ARTmania Festival 2011
  08- 14 august 2011
  Proiect finanţat parţial

  Sumele nici macar nu sunt trecute – asta pentru transparenta.
  Asa ca intereseaza-te mai bine chiar nu comentez sa ma aflu in treaba – comentez un fapt real.
  Reteata e simpla si veche de pe vremea Romei Antice \”circ si paine\” pentru gloata. La noi merge de minune numai cu circul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact