Vineri,
19.04.2024
Parțial Noros
Acum
3°C

Doar cinci jucatori, la reunirea lotului CSU Atlassib Sibiu

Astăzi a avut loc reunirea lotului echipei sibiene de baschet, CSU Atlassib, la care au participat doar cinci jucători: Cristian Crăciun, Erman Alibec, Cristian Ban, Norbert Pascu și Răzvan Rău.

Patru dintre cei cinci americani, care au semnat cu CSU se vor alătura echipei în această seară, iar  cel de-al cincilea urmează să sosească în zilele următoare. Mâine va ajunge în Sibiu și Andrei Lefter, urmând ca în cursul lunii august să se prezinte la lot și Andrei Bercean, deoarece acum el se află într-o perioadă de recuperare, după o accidentare mai veche.
Antrenorul Cătălin Vulc mizează în continuare pe sprijinul superterilor în realizarea obiectivul echipei, calificarea în play-off.  Întrebat dacă se teme de faptul că interesul pentru meciurile echipei de baschet va scădea odată cu promovarea în Liga I a Voinței Sibiu, antrenorul Cătălin Vulc spus că acest lucru nu se va întâmpla, mizând în continuare pe publicul iubitor de baschet.
 „Nu, interesul va rămâne același. Publicul de baschet va veni în continuare la baschet. Pe vremea lui Inter Sibiu aveam suficienți suporteri, așa cum o să avem și de acum înainte”, a declarat Cătălin Vulc, antrenorul echipei CSU Atlassib Sibiu.
 „Tigrul” Norbert Pascu este cel mai tânăr jucător din Liga Națională de Baschet și are la activ un loc trei, cu echipa națională de juniori, la Balcaniadă, dar și premiul pentru cel mai promițător jucător la această competiție. 
Cei cinci americani care au semnat cu CSU sunt: fundașii Mychal Kearse și Jaytornah Wisseh, centralii Lorenzo Davis și Kaylone Riley și extrema Bobby Howard. În afară de Bobby Howard, care a semnat un contract pe un an cu posibilitate de prelungire, toți ceilalți americani au semnat contracte pe o perioadă de doi ani cu clubul sibian. 
Potrivit csufans.ro, Mychal Kearse a jucat în trecut la SISU Copenhaga, echipă din prima divizie daneză, iar în ultimul sezon a fost desemnat coșgeterul ligii cu 23.4 puncte pe meci, 7.4 recuperări, 2.2 pase decisive și 2.2 mingi câștigate.
Americanul de 24 de ani, Kaylone Riley, a evoluat în colegiu pentru Phoenix, unde a înregistrat  12.5 puncte și 10.5 recuperări per meci, în sezonul 2009-2010. 
Bobby Howard are 23 de ani, iar pe parcursul ultimului său sezon în liga universitară nord-americană de baschet masculin, acesta a avut medii de14.8 puncte, 7.2, recuperări și 1.7 pase decisive. 
Jaytornah Wisseh, americanul de 1.85 m înălțime, are 23 de ani și în perioada 2006-2011 a evoluat la colegiul Long Island Blackbirds. Cifrele sale  arată că în această perioadă a înscris 1.693 de puncte și a pasat decisiv de 538 de ori. Wisseh a ajuns la Sibiu după ce, în sezonul trecut, a evoluat la formația de primă ligă din Croația, KK Kvarner. 
Ultimul american care a semnat cu CSU este Lorenzo Davis, are 29 de ani și 2.08 m înălțime, iar ultima echipă la care a evoluat este Gie Morrow Disciples, echipă din liga UBL a Americii.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

3 comentarii

dinu

Acum 12 ani

andrei dinu mai e in echipa?
Raspunde

...

Acum 12 ani

=)) suntem de tot rasu asta e echipa csu sibiu?! astia sunt romanii cu care \"vom ataca titlul\"? =))
Raspunde

Simon

Acum 12 ani

De atacat poti ataca... cine te opreste. Cu izbamda mai vedem. E de apreciat perioada pe care au semnat stranierii si potentialul noilor tineri veniti. Totusi sunt de acord ca nu avem in lot romani de calibru. Spre sa ma contrazica prestanta....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus