Vineri,
19.04.2024
Innorat
Acum
5°C

Corin Cindrea: "Eric si-a incalcat obligatiile contractuale"

 

Conducerea clubului Gaz Metan Mediaș susține că jucătorul Eric de Oliveira nu a respectat condițiile contractului semnat în 2010. Potrivit clubului, acest lucru va atrage și măsuri disciplinare.
 
Corin Cindrea, președintele clubului, susține că poate să dovedească cu acte oficiale faptul că Eric a semnat cu Gaz Metan în 2010 un contract pe o perioadă de cinci ani de zile. Jucătorul, care a venit la Mediaș sub formă de împrumut, în 2007, de la Clubul Metropolitan, și pentru al cărui împrumut s-au plătit 80.000 de dolari, avea stipulate mai multe clauze în vederea achiziționării definitive. După ce clubul medieșean a achitat celor de la Metropolitan 35% din cei 350.000 de euro, care reprezentau suma pentru care orice echipă putea să-l cumpere pe brazilian, acesta a semnat un contract cu Gazul, valabil cinci ani. 
 
Gaz Metan Mediaș și-a respectat toate obligațiile stipulate în contractul cu jucătorul, plătindu-i acestuia salariu și bonusurile pentru prestația din teren, dar și pentru cele 15 goluri marcate în ediția 2010-2011 a Ligii I, se arată într-un comunicat de presă.
 
Conducerea clubului menționează faptul că Eric nu se află la prima abatere, neprezentarea lui în cantonamentul echipei sau la meciurile oficiale fiind a doua tentativă a lui Eric de a se transfera în străinătate, fără acordul clubului. În ianuarie 211, Eric de Oliveira a încercat să meargă la echipa Karpati Lviv, dar s-a întors la Mediaş, deoarece transferul nu s-a perfectat. Atunci, clubul medieșean a recurs la sancționarea jucătorului, lucru pe care îl va face și acum. 
Zilele acestea, Eric s-a aflat în probe la prim-divizionara germană, Vfl Wolfsburg, dar antrenorul Felix Magath nu l-a reținut în lot. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus