Marţi,
16.04.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Ioan Horoba: "Daca stiam ce scor o sa fie, nu mai veneam la meci"

După „seara neagră” de la Mioveni, când Gazul a pierdut fără drept de apel în fața echipei locale, scor 2-4, președintele Ioan Horoba a dat asigurări că echipa medieșeană nu se va despărți de Cristi Pustai.

„Dacă știam ce scor o să fie, nu mai veneam la meci. A fost o seară neagră pentru mine și pentru jucători. Chiar dacă suntem obosiți și avem mulți jucători accidentați, nu cred că era voie să pierdem.

În viziunea lui Horoba, Vukadinovic, Buzean și Ciucă au evoluat foarte slab în partida cu cea care, până la această partidă, era lanterna roșie a Ligii I. „Am avut trei pe teren care au fost foarte slabi: Vukadinovic, Buzean și Ciucă. A fost bulevard în apărare, au prins o zi extrem de slabă. Sunt convins că echipa își va reveni. Nu se pune problema să ne despărțim de Cristi Pustai”, a declarat Ioan Horoba la Digi Sport Special, citat de gsp.ro.

Gaz Metan Mediaș a căzut pe locul 12, în clasamentul Ligii I, rămâne cu cele șase puncte acumulate până acum și are 0 la adevăr.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

un sas

Acum 12 ani

bine ca siau aratat muschii cu sibiul asta li valoarea
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus