X

Un autocar cu 20 de copii, implicat intr-un accident in lant produs pe DN 1

Un autocar cu 20 de copii din Polonia a fost implicat, marţi, într-un accident în lanţ produs pe DN 1, între Sebeş şi Sibiu, în apropierea localităţii Câlnic din judeţul Alba, trei copii fiind răniţi uşor, transmite corespondentul Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Alba, Luminiţa Prodan, a declarat, marţi, corespondentului Mediafax, că un autocar înmatriculat în Polonia, în care se aflau aproximativ 20 de copii, a intrat într-un trailer care oprise şi îşi aprinsese luminile de avarie.
 
În urma impactului, un autoturism înmatriculat în Ungaria a lovit autocarul în spate, iar trei copii au fost răniţi uşor, necesitând îngrijiri medicale.
Luminiţa Prodan a spus că accidentul este cercetat de poliţiştii rutieri. Din primele cercetări reiese că vinovat de producerea accidentului este şoferul autocarului, care nu a păstrat distanţa faţă de trailerul care circula în faţa sa.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact