X

Sibienii sunt asteptati la o noua editie a Targului de produse traditionale si ecologice

Târgul de produse tradiţionale şi ecologice a ajuns la a XI-a ediţie.

La târg vor fi expuse spre degustare şi vânzare plăcinte de casă umplute cu fructe sau cu brânză de vaci, cozonac, turtă dulce, bomboanelde zahăr ars, prăjiturile săseşti, produse apicole, pâine coaptă pe vatră, cozonacii, brânză telemea de Mărginimea Sibiului, brânză de burduf, unt, caş, preparatele din carne şi alte preparate.

Scopul organizării acestor evenimente este promovarea fermierilor şi a producătorilor de specialităţi tradiţionale de calitate cât şi prezentarea produselor atestate tradiţional de către Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale.

Evenimetul este organizat de Direcţia pentru Agricultură Judeţeană Sibiu, Asociaţia producătorilor de produse tradiţionale şi ecologice Mărginimea Sibiului, Fundaţia ADEPT ( prin proiectul de sprijinire a micilor fermieri) şi Complexul Naţional Muzeal ASTRA, cu sprijinul Consiliului Judeţean Sibiu.

Cea de a XI-a ediţie a Târgului de produse tradiţionale şi ecologice se va desfăşura duminică, 4 septembrie, între orele 10:00-17:00, în Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact