Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Cindrea catre Boc: Guvernul asigura plata asistentilor social in procent de 66%. Ce fac restul?

Deputatul PSD, Ioan Cindrea, a înaintat o interpelare premierului Emil Boc în care îi cere bani pentru asistenții social din Sibiu care au rămas fără salariu. ”La nivelul Judeţului Sibiu, este vorba de 118 cazuri în care persoanelor cu handicap grav nu li se poate asigura plata salariilor asistenţilor sociali întrucât bugetul alocat de Guvernul României asigură plata salariilor în procent de numai 66% la nivelul anului curent. Domnule Prim ministru, (...) văr gor să luaţi măsuri urgente pentru asigurarea resurselor financiare necesare pentru plata salariilor însoţitorilor persoanelor cu handicap grav din Judeţul Sibiu”, scrie Cindrea în interpelare.
Până acum, premierul ”îi este dator” deputatului PSD cu un răspuns referitor la costurile totale ale centurii ocolitoare a SIbiului.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

stefan

Acum 12 ani

sa-l dam in contencios administrativ pe LEGEA Nr. 554 din 2 decembrie 2004 pentru nesolutionarea in termen de 30 de zile a interpelarii. La nesimtirea lui BOC NU cred ca va raspunde nici la asta!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus