Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Captura de cocaina si ecstasy la Bucuresti

Cinci traficanţi de droguri de mare risc au fost prinşi în flagrant în timp ce încercau să vândă aprope 600 grame de cocaină şi 2800 de pastile de ecstasy. Drogurile dealerilor proveneau din Belgia şi Olanda şi erau destinate comercializării pe raza municipiului Bucureşti.  La data de 13 iunie 2011, inculpaţii au fost depistaţi în flagrant delict de către procurorii DIICOT – Structura Centrală,  în timp ce comercializau cantitatea de aproximativ 600 grame cocaină, contra sumei de 36.000 euro. Activitatea infracţională a membrilor grupării a continuat, la data de 20 iunie 2011, aceştia fiind depistaţi deţinând cantitatea de aproximativ 2800 comprimate ecstasy, destinate tot comercializării, valoarea drogurilor fiind de 30.000 de euro.

Gruparea e cercetată în prezent de Tribunalul Bucureşti, inculpaţii fiind acuzaţi de trafic de droguri de mare risc. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus