Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

”Aripa veche” din PDL nu vrea ”rebranding”

Renunţarea la culoarea portocaliu şi înlocuirea simbolurilor PDL în campania de anul viitor sunt primite cu mari rezerve de vechea gardă a partidului, notează "Gândul", precizând că Vasile Blaga, Radu Berceanu şi Cezar Preda se opun unui astfel de demers.
Ideea de rebranduire proliferată în rândurile democrat-liberalilor este temperată de către fostul secretar general al formaţiunii. Vasile Blaga explică pentru "gândul " de ce nu este un susţinător deschis al trecerii rapide de la portocaliu la verde, în privinţa bannerelor partidului. "Eu am văzut că aleşii locali din teritoriu nu sunt foarte încântaţi de schimbarea culorii. Cred că trebuie analizat foarte atent înainte de a lua o decizie. E nevoie de anumite cercetări care să ne arate dacă e necesară această schimbare", a precizat senatorul democrat-liberal, aducând o critică şi strategiei de la centru: "Nici la nivelul partidului nu avem un punct de vedere foarte clar. Am văzut la Şcoala de vară că erau cinci puncte de vedere diferite. Parcă ar fi fost cinci partide diferite".
Preşedintele PDL Dolj, Radu Berceanu, a ironizat și posibilitatea de a schimba culoarea simbol a partidului, comparând PDL-ul cu Coca Cola. "Nu cred în astfel de măsuri care sunt superficiale. Într-un partid este importantă tradiţia, valorile şi oamenii. E ca în cazul unei companii. De exemplu, la Coca Cola importantă este tradiţia, nu culoarea roşie. Cei de la Coca Cola sunt mândri de culoarea lor şi nu ar schimba-o nici în ruptul capului. Dacă au o problemă cu consumul, dacă lumea începe să nu mai bea Coca Cola, atunci fac sortimente fără zahăr, cu lămâie, şamd. Nu se apucă să facă eticheta verde", a declarat pentru "gândul" Radu Berceanu, adăugând că soluţia pentru viitoarele alegeri constă în prezentarea în faţa electoratului.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus