Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

Valeriu Turcan este noul membru al Consiliului de Conducere al Institutului Cultural Roman

Preşedintele Traian Băsescu a semnat, luni, Decretul privind numirea lui Valeriu Turcan în calitatea de membru în Consiliul de conducere al Institutului Cultural Român, anunţă Administraţia prezidenţială.
Valeriu Turcan este consilier prezidenţial pentru Comunicare Publică. Turcan este purtătorul de cuvânt al şefului statului din aprilie 2007. În perioada 2005-2006, Valeriu Turcan a fost preşedintele Agenţiei de Strategii Guvernamentale.
Misiunea Institutului Cultural Român (ICR), al cărui preşedinte este Horia-Roman Patapievici, este promovarea culturii şi civilizaţiei naţionale în ţară şi în afara ei. Activitatea Institutului Cultural Român este înţeleasă ca o modalitate complementară de atingere a obiectivelor strategice ale României, alături de iniţiativele externe de factură politică şi economică. Pe lângă sediul central de la Bucureşti, ICR mai are deschise alte 18 centre în străinătate: la Budapesta, cu filiala de la Seghedin, la Berlin, Viena, Londra, Paris, New York, Roma, Veneţia, Madrid, Lisabona, Istanbul, Varşovia, Praga, Tel Aviv, Stockholm, Chişinău şi Bruxelles (Centrul Român de Informare).

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Ce prostie

Acum 12 ani

Turcan a devenit membru în Consiliul de conducere al Institutului Cultural Român NU Președinte al Institutului Cultural Român Mai cititi ce scrieti...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus