Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

1100 vizitatori, 120 de contacte cu agentiile. Rezultatele targului de la Bucuresti

Timp de patru zile, între 29 septembrie și 2 octombrie, Sibiul a fost reprezentat la Târgul de Turism „Winter Holiday”, de la București, de către Asociația Județeană de Turism. În cele 4 zile ale târgului, la care au participat 112 expozanți, peste 7 mii de vizitatori au testat ofertele puse la dispoziție și, probabil, și-au făcut planuri pentru viitoarele vacanțe. Standul Sibiului a fost vizitat de peste 1100 de persoane iar responsabilii AJTS au obținut contacte de la 120 de agenții de turism, transportatori, organizatori de evenimente sau publicații de profil din țară. „Agenţiile de turism s-au arătat interesate de infrastructura de cazare, în special de structuri de cazare cu posibilităţi de agrement şi săli de conferinţe, evenimente culturale, oferte speciale pentru Revelion, dar şi de posibilităţi de practicare a sporturilor de iarnă. Foarte cerute au fost ofertele pentru familii cu copii, taberele şcolare şi circuite ce îmbină cele două componente: vizitarea obiectivelor culturale şi activităţi în natură. S-a remarcat o creştere a numărului agenţiilor specializate în pelerinaje, sărbătorile de iarnă fiind un bun prilej pentru a organiza circuite la bisericile din judeţul Sibiu”, spun reprezentanții AJTS. De cealată parte, turiștii care plănuiesc să călătorească pe cont propriu spre Sibiu s-au interesat mai mult de atracțiile turistice, de ofertele speciale de iarnă și în special de oferta de schi pe care județul Sibiu o poate pune la dispoziție.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus