Joi,
18.04.2024
Innorat
Acum
5°C

RO-GER a participat la Conferinta Anuala a Asociatie Europene a furnizorilor de formare profesionala continua

Ca în fiecare an, ultima săptămână a lunii septembrie a fost marcată de Conferinţa Anuală a Asociaţiei Europene a furnizorilor de formare profesională continuă.

Conferinţa, care s-a desfăşurat anul acesta la Istanbul, a avut ca temă „Piaţa Muncii, Economia şi VET (Vocational Education and Training) – între Evoluţii şi Cerinţe Europene şi Internaţionale.”

Universitatea Româno-Germană din Sibiu a fost reprezentată la această conferinţă de Rectorul Universităţii, Hortensia GORSKI.

„În condiţiile economice actuale, în care găsirea unui loc de muncă este din ce în ce mai dificilă, mai ales în rândul tinerilor, trebuie să acţionăm rapid şi eficient pentru îmbunătăţirea accesului pe piaţa muncii. Formarea profesională continuă este extrem de importantă în vederea dezvoltării de competenţe şi abilităţi profesionale pentru integrarea cu succes pe piaţa muncii a grupurilor vulnerabile menţionate în Strategia Europa 2020. Universitatea Româno-Germană din Sibiu, prin intermediul STP Centru şi al ofertei educaţionale, continuă demersurile de formare profesională continuă a adulţilor”, a declarat Hortensia Gorski.

Evenimentul găzduit de oraşul dintre continente s-a bucurat de prezenţa a peste 150 de invitaţi, printre care reprezentanţi ai Comisiei Europene, ai Parlamentului European şi ai corpului diplomatic din Istanbul.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus