Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Peste 250 de elevi olimpici si profesorii lor, premiati de ISJ si Consiliul Judetean

Preşedintele Consiliului Judeţean Sibiu, Martin Bottesch, a ţinut astăzi să felicite personal pe toţi elevii şi descălii care în anul şcolar trecut au obţinut preformanţe deosebite la concursurile naţionale.

În total, în cadrul ceremoniei organizate în sala de sport a Colegiului Naţional „Octavian Goga” au fost premiaţi 157 de elevi şi grupuri de elevi. Dintre aceştia, peste 130 au fost elevi care au obţinut premii I la concursurile şi olimpiadele la care au participat. Toţi elevii au primit, pe lângă felicitări, şi o sumă modică de bani, în valoare de câteva zeci de lei. Valoarea totală a premiilor s-a ridicat la 22.370 de lei.

Nici dascălii nu au fost uitaţi, pentru ei fiind alocate 110 premii iar în bani, suma totală dedicată lor s-a ridicat la 12.630 de lei.

Conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Sibiu, precum şi a Consiliului Judeţean Sibiu, au ţinut să menţioneze că sumele alocate perfomanţei sunt mici şi că speră ca anul viitor acestea să crească.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus