Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Turcan: Daca Boc crede ca are ministri buni, sa spuna si PDL!

Dacă premierul Emil Boc consideră că are cea mai bună echipă, atunci subiectul remanierii este închis, însă trebuia să spună acest lucru şi în PDL, a declarat astăzi deputatul PDL Raluca Turcan la RFI. În opinia Ralucăi Turcan, "remanierea este importantă, în condiţiile în care Guvernul are două lucruri importante de finalizat: stabilizarea economică a României şi trecerea spre creştere economică (...), iar din punct de vedere politic, PDL trebuie să se pregătească pentru alegerile locale şi să aibă în blocstart echipa cu care va defila în alegerile locale şi chiar parlamentare de anul viitor".
"Pe aceşti doi parametri, cred că o remaniere s-ar impune", a adăugat Turcan, citată de gandul.info.
Raluca Turcan precizează că premierul Emil Boc a primit un mandat de la PDL să discute remanierea cu preşedintele Traian Băsescu.
"Dacă premierul consideră că Guvernul are cea mai bună formă, cea mai bună structură politică care să ducă partidul la victorie anul viitor, atunci subiectul remanierii este închis. Însă cred că această poziţie trebuia să o aibă şi la întâlnirea cu forul de conducere al PDL, unde totuşi am înţeles că premierul a primit un mandat din partea conducerii partidului să discute remanierea cu preşedintele Traian Băsescu. (...) Deci, premierul a primit mandat totuşi ca remanierea să fie o prioritate şi să o discute cu preşedintele", a spus deputatul PDL.
Premierul Emil Boc a declarat, miercuri, că Guvernul nu a făcut niciun demers instituţional privind o eventuală remaniere a Cabinetului. O serie de lideri PDL, dar şi preşedintele Traian Băsescu au evocat în ultimele săptămâni posibilitatea realizării unei remanieri guvernamentale.
Între numele de miniştri vehiculate în contextul remanierii se află cele ale lui Valeriu Tabără (Agricultură), Ion Ariton (Economie), Gheorghe Ialomiţianu (Finanţe), dar şi cel al lui Teodor Baconschi (Afaceri Externe).

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

despre tot si toate

Acum 12 ani

La cat vorbeste Turcan asta as zice ca fie e politician fie n-are serviciu ;)
Raspunde

www

Acum 12 ani

Nu vad de ce sa nu vorbesc, daca zice lucrurilor pe nume? Sau pe unii ii deranjeaza adevarul?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus