X

Focuri de arma pentru un loc de parcare, intre un sibian si un tanar din Alba

 

Tânărul din Alba Iulia despre care martorii au susţinut că a tras, joi, mai multe focuri de armă, în apropierea Tribunalului Alba Iulia, a folosit un pistol airsoft pentru a tranşa un conflict legat de un loc de parcare,pistolarul  recunoscându-şi fapta în faţa poliţiştilor, transmite Agerpres.
 
Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, inspector principal Luminiţa Prodan, tânărul le-a declarat poliţiştilor că ar fi fost deranjat de şoferul celuilalt autoturism, înmatriculat în Sibiu, în momentul în care intenţiona să ocupe un loc de parcare. După incident, şoferii ambelor maşini au demarat în trombă şi au dispărut de la locul faptei.
 
Martorii, printre care şi o angajată a Poliţiei Locale Alba Iulia, au susţinut că au auzit două-trei focuri de armă şi că l-au văzut pe tânăr cu arma în mână îndreptată asupra ocupanţilor celeilalte maşini, înmatriculate în Sibiu.
Poliţiştii au identificat în trafic ambele maşini pe raza municipiului Alba Iulia. Dacă iniţial a negat fapta, tânărul care a tras cu pistolul airsoft a recunoscut ulterior acest lucru. Pistolul a fost adus de către tatăl tânărului la Poliţie. Deţinerea unui astfel de pistol nu necesită autorizaţie.
 
Tânărul din Alba Iulia a fost reţinut pentru 24 de ore sub aspectul comiterii infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri.
În cursul zilei de vineri, acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă, potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.
 
În cauză, cercetările au fost extinse şi faţă de tânărul din municipiul Sibiu, unul dintre ocupanţii celui de-al doilea autoturism, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere, întrucât s-a stabilit că acesta a lovit cu piciorul aripa din dreapta spate a autoturismului condus de tânărul din Alba Iulia.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

O opinie

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact