Vineri,
19.04.2024
Innorat
Acum
5°C

Sibienii depun luni memoriu impotriva lui Chivulete

După partida dintre Petrolul Ploiești și Voința Sibiu, terminată cu scorul de 4-1 pentru petroliști, finanțatorul Voinței, Ioan Hămbășan, a afirmat că gruparea sibiană va depune, luni, un memoriu la Comisia Centrală a Arbitrilor împotriva lui Andrei Chivulete.

Hămbășan a spus că va cere recuzarea lui Chivulete pentru tot restul sezonului. „Despre prestaţia centralului nu prea avem ce să vorbim pentru că o asemenea evoluţie nu o putem cataloga. A făcut meciul praf. Luni vom depune memoriul prin care îl vom recuza pentru tot restul sezonului, pentru că eu nu investesc bani în echipă ca unii să-şi bată joc de noi, comiţând erori foarte grave. Sper ca oamenii din conducerea CCA-ului să analizeze evoluţia lui Chivulete şi să ia măsuri”, a spus Ioan Hămbăşan, finanţatorul Voinței, citat de gsp.ro.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

8412

Acum 12 ani

IN SFARSIT !!!!!! faceti ceva ca prea isi bat toti joc de echipa noastra!Si baieti chiar lupta.Merita sprijinul nostru.
Raspunde

adi terezian

Acum 12 ani

dupa cum se vede pana acum nu prea suntem doriti in liga1..dar noi suntem corecti sibienii.. ..ai nostrii chiar lupta ii iubim ..dar ne trebuie un atacant...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus