Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

SaFrIna vine la Sibiu cu solutii pentru problemele de sanatate

Houston NPA organizează un eveniment de informare pe teme medicale şi de frumuseţe - Safrina, aflat la cea de-a noua ediţie la nivel naţional. Coordonatorul ştiinţific al evenimentului va fi dr. Loredana Piloff, preşedinte al Asociaţiei Medicilor de Familie Sibiu şi secretar ştiinţific al Colegiului Medicilor Sibiu.

„Prin organizarea la Sibiu a unei noi ediții a Safrina, Houston NPA își propune să optimizeze colaborarea între autoritățile locale, companiile din mediul privat, reprezentanții sistemului medical și societatea civilă în vederea găsirii soluțiilor optime pentru îmbunătățirea accesibilității pacienților la servicii medicale de calitate la nivelul orașului Sibiu, cu extindere la nivel județean, urmând ca acesta să fie un exemplu de bună practică pentru factorii de decizie din domeniul sanitar” susţin organizatorii.

Acţiunea este dedicată informării publicului larg, persoanelor interesate de sănătate și prevenție, iar lectorii sunt reprezentați de medici cu experiență interesați în oferirea de informații medicale de calitate, transmise într-un limbaj accesibil publicului.

„Informarea medicală a publicului larg este din ce în ce mai importantă datorită beneficiilor și contribuțiilor aduse de un pacient informat sistemului medical din România. Comunicarea eficientă între cadrele medicale și pacienți este esențială pentru creșterea complianței la tratament, pentru înțelegerea afecțiunilor și soluțiilor medicale” susţin organizatorii.

Seminarul se va desfășura sub forma unor prezentări interactive pe teme de sănătate și prevenție şi tot în cadrul evenimentului va fi organizat şi Expo Safrina, un spaţiu unde cei interesați au ocazia să viziteze standuri cu produse ale partenerilor şi comercianţilor locali.

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 22 octombrie, de la ora 9:30 la Hotel Ramada- Sala Hera.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus