Joi,
18.04.2024
Ploi Scurte
Acum
4°C

28 de clujeni au inchiriat ..acelasi apartament

28 de clujeni au fost înşelaţi de o sibiancă de 22  de ani, care le-a promis tuturor acelaşi apartament spre închiriere. Procurorii vor decide dacă pe numele acesteia va fi înaintată propunerea de arest preventiv.

Tânăra a reuşit astfel să “trângă” câteva mii de euro în doar două luni. Persoanele interesate să închirieze apartamente dădeau fetei între 200 şi 400 de euro, reprezentând garanţia că apartamentele nu vor fi închiriate unor alte persoane. Când persoanele s-au pregătit să se mute în apartamentele închiriate, au constatat că acolo deja locuiesc alte persoane. În total 28 de persoane au fost înşelate în acest mod. Tânăra a fost găsită în Râmnicul Vâlcea, unde se ascundea şi dusă pentru audieri la Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca. Procurorii vor decide dacă pe numele acesteia va fi înaintată propunerea de arest preventiv.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 252

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus