X

Liberalii sibieni studiaza la Cugir. ”Institutiile UE: Roluri si Responsabilitati”

Tinerii liberali sibieni nu au timp de odihnă nici la sfârșit de săptămână. Mai mulți membrii ai TNL Sibiu vor participa sâmbătă, la Cugir, la seminarul ”Instituțiile Uniunii Europene: Roluri și Responsabilități” Au fost invitați tineri liberali din filialele Sibiu, Mediaş, Tãlmaciu, Ocna Sibiului, Avrig, Şelimbãr și din Județul Alba.
În urma acestui Program, cei peste 1.000 de participanți vor fi în măsură ca, la rândul lor, să transmită și altor tineri informații esențiale legate de instituțiile europene. Programul răspunde necesității de cunoaștere a instituțiilor și mecanismelor de funcționare a Uniunii Europene, având în vedere amplificarea continuă a relațiilor dintre România și celelalte state membre. Scopul acestui Program este pregătirea unui număr de aprox. 1.000 de tineri cu privire la aspectele fundamentale pe care le implică faptul că România este membră a Uniunii Europene. Coordonatorul Programului este senatorul Cristian David, Directorul Institutului de Studii Liberale.

 

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

O opinie

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Politica
  • Contact