Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

Danalache: "N-am vrut sa fie un gest sfidator"

În timp ce portarul Voinței Sibiu, Remus Dănălache, a spus că gestul său de a se întoarce cu spatele la penalty-ul executat de Oprița, în partida de săptămâna trecută cu Petrolul, s-a dorit a fi un semnal de alarmă cu privire la deciziile arbitrului, antrenorul echipei sibiene, Alexandru Pelici, a anunțat că „amenda” primită de „Dănă” de la club va fi plătită de toți componenții lotului și de staff-ul tehnic.

Dănălache a considerat că acea formă de protest era singura variantă viabilă în situația creată la meciul de la Ploiești. Jucătorul a mai spus că nu regretă acel gest, dar că nu își mai dorește să fie pus într-o astfel de situație. „Este decizia clubului și o respect. N-am vrut să fie un gest sfidător față de jucătorii Petrolului, față de suporterii adversarului și față de cei ai fotbalului. Trebuia tras un semnal de alarmă și voi suporta consecințele. Nu regret gestul făcut. Dacă aș mai face și altădată așa ceva? Să sperăm că nu voi mai fi nevoit să fac un asemenea gest. Era singurul lucru pe care-l puteam face. Nu suntem veniți din junglă, să luăm la bătaie arbitrul. Am protestat în felul acesta și vedeți ce s-a întâmplat”, a declarat Remus Dănălache, portarul Voinței.

„Vom plăti toți amenda!”

În cazul penalizării lui Dănălache de către clubul CSU Voința Sibiu, „alb-verzii” sunt solidari cu portarul, și toți jucătorii, inclusiv staff-ul tehnic, vor cotiza pentru a se strânge suma decisă de Ioan Hămbășan. În plus, antrenorul sibienilor, Alex Pelici, a spus că gestul lui Dănălache nu s-a dorit o sfidare la adresa cuiva, ci doar un protest împortiva arbitrului Andrei Chivulete și a lui Oprița, jucătorul Petrolului pentru care Bunea a fost eliminat. „Amenda nu e doar pentru el, o vom împărți toți, pentru că a fost o decizie generală, nu a fost decizia lui ”Dănă” ca să se întoarcă cu spatele. Ne cerem scuze dacă cineva a interpretat greșit această decizie, nu a fost nicidecum sfidare la adresa cuiva, în afară de arbitrul din acea partidă, pentru modul în care s-a manifestat vizavi de noi, pentru maniera în care ne răspundea la anumite întrebări și atitudinea avută față de noi și, de ce nu, și la adresa jucătorului care a executat penaltiul și care, cu ”piciorul rupt”, după zvârcolirea aia de 10 minute, care a provocat eliminarea lui Bunea, a dat 3 goluri. Și, cred că, dacă mai erau vreo 4 penaltiuri, tot el s-ar fi băgat să le execute”, a spus Alexandru Pelici.

Foto: vointasibiu.ro

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus