Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Cazare gratuita pentru sportivii sibieni

Direcția județeană pentru sport și tineret va extinde Hotelul aflat pe strada Octavian Goga pentru a putea oferi jumătate din locuri drept cazare gratuită pentru sportivii sibieni. ”Vrem să extindem acel spațiu de la 30 la 50 de locuri de cazare. În plus, vom aloca mai mult spațiu restaurantului, astfel încât acesta să fie funcțional”, spune Claudiu Spânu, directorul DJTS Sibiu.
PUZ-ul extinderii Hotelului Sport se va afla pe masa consilierilor locali reuniți în ședința de joi. După aprobarea acestuia, DJTS va încerc obținerea cât mai rapidă a autorizației de construcție pentru extinderea clădirii cu încă 750 de mp. ”Dacă ne va ajuta și vremea, este posibil să terminăm extinderea hotelului în acest an. Vreau ca acest hotel să folosească sportivilor sibieni. Avem cereri de la baschet, de la volei, de la înot, pentru a caza sportivi”, mai spune Claudiu Spânu.
Cazarea sportivilor sibieni ar urma să fie susținută din veniturile pe care hotelul (încadrat la ”două stele plus”) le va produce din exploatarea celorlalte 25 de locuri de cazare. Pentru sportivii din loturile naționale, o noapte de cazare la Hotel Sport costă 20 de lei, iar pentru cei înregistrați la celelalte cluburi sportive, o noapte de cazare costă 30 de lei.


Foto

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

felicitari

Acum 12 ani

e un pas mic, dar important! Asa se face, se munceste, se gandeste, se rezolva problemele cu solutii concrete, nu se cersesc milioane prin primarie, ca in cazul manefotbalului!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus