Sâmbătă,
20.04.2024
Innorat
Acum
13°C

Vointa – FC Brasov, debutul lui Sumudica pe banca tehnica a brasovenilor

Meciul de sâmbătă, dintre Voința Sibiu și FC Brașov, va consemna debutul lui Marius Șumudică pe banca tehnică a următoarei adversare a „alb-verzilor”.

Odată cu venirea sa la cârma echipei patronată de Ioan Neculaie, Șumudică a spus că principalul obiectiv al brașovenilor este evitarea de la retrogradare, deziderat pe care îl au și sibienii lui Pelici. „Obiectivele sunt ieşirea din zona retrogradării şi o clasare cât mai sus în clasament", a spus Şumi la SPT FM, citat de gsp.ro.

Mai mult, pe site-ul oficial al echipei FC Brașov, „Șumi” a spus că orice punct contează în vederea realizării țintelor impuse încă de la instalarea sa. ”Sunt bucuros ca am semnat cu FC Brasov, o echipa cu traditie in fotbalul romanesc. Vom face totul pentru a urca repede în clasament, pentru că, în situaţia în care sîntem noi, orice punct contează. Principalul meu obiectiv este, ca prin jocul echipei, sa readuc suporterii langa echipa”, a declarat Marius Șumudică pentru fcbrasov.ro.

„Vecine” de clasament

După 12 etape, cele două formații, care se vor întâlni pe Municipalul din Sibiu, Voința și FC Brașov, sunt „vecine” de clasament. Brașovenii au acumulat 12 puncte, din trei victorii, trei egaluri și șase înfrângeri, și ocupă locul 12. La golaveraj, brașovenii au (-3), după ce au primit 13 goluri, marcând doar 10, iar în clasamentul „adevărului” se situează la (-6). De partea cealaltă, sibienii au strâns 10 puncte, din două victorii, patru egaluri și șase înfrângeri, și ocupă poziția a paisprezecea. Voința are (-9) la golaveraj, după ce a reușit să marcheze opt goluri, primind, în schimb, 17. În clasamentul „adevărului”, sibienii se află la (-8).

Voința – FC Brașov se joacă sâmbătă, cinci noiembrie, de la ora 14.00.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus