Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

Gradinar - miliardar in viziunea lui Johannis: Aberatii

Ziariștii nu sunt documentați. Aceasta este concluzia primarului Klaus Johannis, cu privire la apariția în Forbes 500, cei mai bogați români, a directorului Energie Termică, Ilie Grădinar. ”Nu sunt invidios. Mi-am permis să-l întreb pe domnul Grădinar care e situația la topul bogaților și se pare că e vorba de o serie de confuzii. Deocamdată se poate spune confuzii. S-ar putea ca cineva să fi dorit să-l pună într-o poziție nu foarte bună. Că are și alte surse de venit pe care nu vreau să le comentez, îl puteți întreba sau nu. Dar legat de persoana în cauză e vorba de erori consecutive în evaluare, pornind de la societatea din Ocna, care a fost scoasă la un preț care într-o revistă a apărut de zece ori prețul și așa mai departe. Niște aberații. Însă nu am mers pe fir și nu m-am interesat în detaliu. Conform afirmațiilor făcute de domnul Grădinar, prezența în top este aberantă și ireală”, a declarat Johannis.
În clasamentul realizat de Forbes România, Ilie Grădinar  ar avea o avere estimată la 7-8 milioane de euro, ocupând la nivel național locul 485.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

10 comentarii

Ilie soferu

Acum 12 ani

Asta a furat multi bani de la cetatenii sibiului,prin taxele marite de la energie termica si i-a impartit cu klaus,de aceea stie el primaru ce stie,nu are atatia bani gradinaru,ca trebuie sa-i dea partea si lui klausi.
Raspunde

SIB

Acum 12 ani

Adevaratul miliardar este Johannis! \"Sasul cel cinstit\" are milioane de euro in banci austriece, bani nedeclarati si o ditamai vila in Germania, iar alta in republica Dominicana, unde-si face iarna concediile.
Raspunde

eu si tu, aber...

Acum 12 ani

De ce oare a sarit sa-l scuze pe Ilie Gigacalorie chiar dl. Iohannis? Chiar asa, de ce? Doar casa de pe Noica fosta Moscovei a d-lui Gradinar valoreaza pe putin 1.5 mil euro!!!Noroc ca nu-i pe numele lui.
Raspunde

realitatea

Acum 12 ani

Asta e tare: \"erori consecutive în evaluare\" si seamana leit cu banii Ioanei Basescu obtinuti din \"vanzari succesive\". Si asta e la fel de tare: \"Conform afirmațiilor făcute de domnul Grădinar, prezența în top este aberantă și ireală”, a declarat Johannis. Ha,ha, pai ce ala e prost sa recunoasca faptul ca s-a imbogatit ilicit? Deci daca zice Gradinaru ca nu e hot, e clar: omul e cinstit, ca doar asa a zis! Bravo, Herr Johannis esti tare in logica ta germana. Cum e turcu\' si pistolu\'! La fel e si Johannis putred de bogat, iar Gradinaru cu averea lui e mic copil pe langa malaiul pe care-l are Klaus!
Raspunde

un sas

Acum 12 ani

am mai intrebat de 10 ori daca sasu raminea profesor avea banii si casele pe care le are cit priveste pe gradinar cioara la cioara nu ii scoate ochii
Raspunde

me

Acum 12 ani

o mana o spala pe alta. cine se scuza se acuza.
Raspunde

DINU

Acum 12 ani

Oare tot aberatie e si vila ce o construieste Gradinar pe c.noica,unde de cateva luni o masina a politiei comunitare ,ii asigura paza.Aceasta masina s-a mutat din fata casei sasului.O fi ceva la mijloc .Ce parere are seful Politiei comunitare?
Raspunde

Mihai

Acum 12 ani

Din cuprinsul articolului nu reiese nici o scuza,ci,dimpotriva,reactia unui om de bun simt care,contrar unora din concitadini,refuza sa comenteze si sa emita judecati de valoare in lipsa unor elemente concrete .Intelesul articolului pentru cei de buna credinta este evident si strain comentariilor si celor 7 comentatori anonimi,ascunsi cu lasitate,cum le este obiceiul in spatele unor nume fictive,care- caracterizeaza si definesc !
Raspunde

lol

Acum 12 ani

Johannis il scuza pe Gradinar si unul \"Mihai\" il scuza pe Johannis, concluzia: trei banditi pe o felie. Auzi colo: \"buna credinta\", halal, buna credinta a borfasilor, bazata pe principiul \"corb la corb nu-si scoate ochii\"!
Raspunde

pt fostul securist Ilie

Acum 12 ani

Mihai, cat de bine il cunosti pe acest ticalos. Fa o plimbare pe la sediul firmei si pe la Statiunea Ocna si intreaba angajatii ce parere au despre acest om. Toata averea si-a facut-o numai prin presiune si intimidare. E un om fara scru***care nu are remuscari cand ia decizii de a concedia oameni. Eu sunt convins ca intr-o zi ii va veni cineva de hac. Se va gata si era fostilor comunisti.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus