Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
10°C

Profesor de la Colegiul Rollins din Florida conferentiaza maine la ULBS

Facultatea de Litere şi Arte găzduieşte mâine prelegerea “Love in the Bible: the original reality tv show” susţinută de profofesorul Yudit Kornberg Greenberg, de la Colegiul Rollins din Florida, Statele Unite ale Americii.

Evenimentul are loc de la ora 10.00, în sala 41 a Facultăţii de Litere şi Arte. Dr. Greenberg beneficiază actualmente de o bursă Fulbright de un semestru la Universitatea Bucureşti.

Este fondator şi director al programului Studii iudaice  la Colegiul Rollins din Florida şi şefă a catedrei de Studii religioase. Este autoarea volumelor  Better than Wine: Love, Poetry, and Prayer in the Thought of Franz Rosenzweig, (AAR Series Reflection and Theory in the Study of Religion, Scholars Press/Oxford University Press, 1997), The Encyclopedia of Love in World Religions (2 vol.), (Author and Editor, ABC-CLIO, 2008), From Spinoza to Levinas: Hermeneutical, Ethical, and Political Issues in Modern and Contemporary Jewish Philosophy, (Editor, Peter Lang, 2009), precum şi a numeroase studii publicate în reviste de specialitate. A susţinut prelegeri, cursuri şi conferinţe la numeroase universităţi nu doar din America ci din întreaga lume (Izrael, China, Singapore, Bosnia-Herțegovina).

Foto: www.rollins.edu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus