Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Finalistul de la "Romanii au talent" care a jonglat cu sticle si-a deschis un bar in Capitala

Luca Valentin, barmanul care a jonglat cu sticle în emisiunea "Românii au talent", şi-a mai indeplinit un vis. Împreună cu colegii săi de la Exquisite - Bar Solutions a reuşit să-şi deschidă un bar în Capitală.

Potrivit lui Luca Valentin, Flair Angel este un loc aparte, cu multe poveşti.

"Numele barului este un tribut adus unui fost coleg care, din păcate, nu mai este printre noi. Am încercat să creăm un loc special, altfel. Flair Angel este, de exemplu, singurul bar din România şi unul dintre puţinele din Europa de Est care folosesc gheaţa provenită din apa de izvor. În fiecare zi pregătim gheaţa manual, pentru că nu folosim maşina de gheaţă. Meniul barului este tip revistă şi este de fapt o poveste despre fiecare cocktail. Cei care ne trec pragul află astfel care este istoria băuturii pe care o consumă, iar meniul îl pot lua apoi acasă, pentru că el conţine şi câteva reţete de băuturi pe care le pot prepara chiar ei", a spus Valentin pentru Mediafax.

"Pe pereţi se află pictate cinci maimuţe, iar dacă ajungeţi la noi, o să aflaţi povestea fiecăreia dintre ele", a mai povestit Valentin.

La deschiderea barului, Valentin şi-a servit invitaţii cu cocktailuri speciale şi fiecare băutură a fost însoţită şi de o poveste. A preparat pentru ei punch, primul cocktail din lume, şi bellini, o combinaţie savuroasă de suc natural de piersici şi şampanie. Seara s-a încheiat cu o demonstraţie spectaculoasă de flair, cu sticle în flăcări şi super distracţie.

Valentin a avut alături o mulţime de prieteni. Printre aceştia s-au aflat şi Pavel Bartoş şi Andi Moisescu, care au devenit adevăraţi fani ai lui Valentin după ce i-au văzut şi jurizat prestaţiile din cadrul show-ului de la Pro TV. De asemenea, alături de el au fost Marian Vasilescu şi Adrian Ţuţu, doi dintre colegii lui de la "Românii au talent". "Ne-am pregătit foarte mult să deschidem barul şi m-am bucurat că atâta lume mi-a fost alături", a spus Luca Valentin.

Foto: Mediafax

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus