Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Concurs: castiga un bilet la concertul Celelalte Cuvinte

 

Trupa orădeană Celelalte Cuvinte revine la Sibiu cu un concert de excepție, în cadrul turneului „Celelalte Cuvinte - 30 de ani”. Concertul va avea loc mâine, 9 noiembrie, de la ora 21:30, în Vintage Pub. Turnul Sfatului îți oferă un bilet la concertul de mâine, dacă lași un comentariu pe pagina de Facebook a ziarului. Câștigătorul va fi ales prin tragere la sorți.

Primul concert al orădenilor la Sibiu a avut loc la Casa de Cultură, în faţa unui public iubitor de jazz, în acelaşi timp exigent, despre care au aflat repede că este şi... foarte liniştit. Trupa emană multă energie în concerte, în mod normal. De acea dată şi-au dat silinţa şi mai mult. „Nu voiam să îi lăsăm aşa, tăcuţi. Voiam să îi facem să simtă şi să fie rock!”  – povesteşte Călin Pop, solistul Celelalte Cuvinte. „Efortul nostru minimal a fost răsplătit din plin: la final, erau toţi în picioare şi cântau. Nu ne venea să credem. Am fost onoraţi!” Călin Pop, Marcel Breazu, Leontin Iovan, Tiberiu Pop şi Ovidiu Roşu vin la Sibiu, în Vintage Pub, într-un turneu ce a pornit din Oradea, a trecut prin Cluj, va continua la Timişoara, Reşiţa, Constanţa, Galaţi, Buzău, Iaşi, Braşov, Târgovişte şi se va încheia la Bucureşti, la Sala Palatului, pe 8 decembrie.

Prețul unui bilet la concertul de mâine seară este 25 de lei. Biletele pot fi cumpărate la intrare. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus