Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

ULBS transforma Sibiul in Capitala Dezbaterilor Europene

Fundația Hanns Seidel – România în colaborare cu Facultatea de Știinte Politice, Relații Internaționale și Studii Europene din cadrul Universității "Lucian Blaga", organizează la Sibiu ciclul de conferințe pe tematica "România pentru Europa. Europa pentru România".

Proiectul are ca scop încurajarea dialogului european între diferite sectoare ale societății (academic, universitar, mass-media, administrația publică locală și centrală) și propune punerea în legătură și realizarea unei rețele de experți pe afaceri europene.

Miercuri, 9 noiembrie 2011, ora 11.00, va avea loc, la Centrul Cultural Habitus din Sibiu, cea de-a treia conferință din acest ciclu: ”Este sectorul sănătății potrivit pentru investiții publice în regim de PPP / concesiune? De la perspectiva europeană la cea națională.”. Conferința va fi prezidată de Dl. Ciprian Goriță, cercetător și analist în afaceri europene;  profesor asociat la Universitatea din Trieste.

”Acest ciclu de conferințe publice oferă o mai bună cunoaștere a politicilor europene, urmărind consolidarea legăturii dintre societatea civilă, mediul universitar și societate per ansamblu. În acest sens, Sibiul este un model de bună practică de dezvoltare europeană, un spațiu aflat în consonanță cu evoluția europeană, vector al dezbaterilor europene în România. Mulțumim pe această cale Fundației Hanns Seidel, România, un partener strategic în multiple proiecte locale, regionale și naționale cu spirit european.”, declară Helge Dirk Fleischer, managerul proiectul.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus