Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
13°C

Primarul Clujului a fost suspendat din PDL

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Sorin Apostu, arestat pentru luare de mită, a fost suspendat din PDL, unde deţinea funcţia de preşedinte al organizaţiei Cluj-Napoca. ”Sub aspect politic, sunt aplicabile dispoziţiile articolului 23 litera c din Statutul Partidului Democrat Liberal coroborate cu articolul 4 alineat 3 din Codul Etic, fiind suspendat de drept din calitatea de membru al PDL Cluj”, se precizează într-un comunicat al PDL Cluj citat de Agerpres.
În comunicat se mai spune că ”de-a lungul celor peste 10 ani, Sorin Apostu a fost unul dintre cei care au contribuit la consolidarea PDL Cluj şi indiferent de ceea se întâmplă în aceste zile rămân proiectele pe care domnia sa le-a realizat pentru municipiul Cluj-Napoca”.
Sorin Apostu a primit, în noaptea de joi spre vineri, un mandat de arestare pentru 29 de zile, printr-o sentinţă pronunţată de Curtea de Apel Cluj. El este acuzat de DNA că a luat mită 94.000 de euro în schimbul încheierii unor contracte legate de asigurarea parcului auto şi de salubrizare. În sarcina lui Sorin Apostu a fost reţinută săvârşirea infracţiunii de luare de mită în formă continuată.
El fusese reţinut miercuri pentru 24 de ore şi în cursul zilei de joi a fost prezentat instanţei de judecată cu propunerea procurorilor de arestare pentru 29 de zile, propunere pe care judecătorii şi-au însuşit-o.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

cabuta

Acum 12 ani

Asta-i ciuma portocalie.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus