Vineri,
19.04.2024
Innorat
Acum
5°C

Comunicat de presa – SC Apa-Canal SRL

SC “Apă Canal” SA Sibiu anunţă că în data de 17 noiembrie 2011, în intervalul orar 8,oo – 16,oo, se va întrerupe furnizarea apei pentru consumatorii din cartierele “Veteranilor de Război” şi “Marmeladă”. În perioada menţionată, “Apă Canal” Sibiu va aexecuta lucrări de reparaţie a reţelei de distribuţie, la intersecţia străzilor Fragilor cu Gutuilor.
La dispoziţia abonaţilor va fi pusă o autospecială cu apă menajeră ce va staţiona pe Drumul Ocnei, în apropierea sediului DSV.
Rugăm consumatorii să-şi asigure necesarul de apă.
“Apă Canal” Suibiu îşi cere scuze pentru disconfortul creat !
Relaţii suplimentare pot fi obţinute la Dispecerat, tel. 0269/222.777, telverde 08008.202.202.


  Director general,                                        Şef Birou,                   
Ing. Mircea Niculescu                                 Thomas Roth        

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

3 comentarii

sibianul

Acum 12 ani

Cum stabiliti facturarea apei pluviale caci in Sibiu n-a mai plouat din vara dar de platit platim apa pluviala lunar?. Inainte apa menajera era calculata 80% din apa potabila consumata, acum facturati 100% apa menajera. Daca consumi apa potabila sa-ti uzi in florile in gradina platesti apa menajera. Nu-i corect?
Raspunde

un sibian

Acum 12 ani

hotie la drumul mare!!!!
Raspunde

NOI STIM

Acum 12 ani

apa din sibiu e cea mai scumpa din tara s-au printre cele mai scumpe.Normal se trage apa din Dunare ha ha si se consuma multa energie nu electrica energia sedintelor a celor din consilile de administratie . Sedintele sant scumpe iar noi prostimea platim salariile mari ale MANCAILOR care nu au bunul simt sa scada pretul apei fiindca amortizarea lucrarilor sa facut demult iar lucrarile de la statia noua sint din bani europeni ROG CONDUCEREA PUBLICATIEI TEME DE DISCUTIE PE AEASTA PROBLEMA CHIAR SI ANCHETA JURNALISTICA findca stiti si santeti cei mai buni din Sibiu
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus