X

Horia Brenciu canta sambata in mall, la Noaptea Preturilor Mici

Toţi pasionaţii de cumpărături şi distracţie sunt aşteptaţi la Shopping City Sibiu, sâmbătă, 19 noiembrie 2011, începând cu orele 20:00, când se dă startul petrecerii preţurilor mici.

Clienţii sunt invitaţi să participe la concursurile moderate de Daniel Buzdugan, iar muzica mixata de JayKo în Promenada Mall şi JayRaa în Galeria Carrefour îi va însoţi la cumpărături. Invitatul special al evenimentului este Horia Brenciu care va susţine un concert live alături de HB Orchestra.

Pe lângă momentele de entertainment, clienţii Shopping City Sibiu se pot bucura de promoţii tentante până la ora 02:00 în magazinele din întreg parcul comercial (Promenada Mall, Galeria Carrefour, Carrefour, Real, Baumax, Altex, C&A, Takko Fashion, Deichman, Hervis, New Yorker, Flanco, Proges, Mobexpert şi KFC), iar între orele 20:00 şi 21:00 cumpărăturile de peste 100 de lei sunt premiate cu vouchere în valoare de 20 lei.

Cu o suprafaţă de aproximativ 80.000 mp închiriabili, Shopping City Sibiu este unul dintre cele mai mari parcuri de retail din România, atât în ceea ce priveşte dimensiunea, cât şi diversitatea magazinelor şi a serviciilor.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

7 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  fan

  draga Ştefan Dobre, ar trebui sa stii ca odata cu HB vine si sibianca, Diana Anca Florescu, actrita Este absolventa liceuui de arta din Sibiu, a facultatii de drept din Sibiu si a Univ IL Caragiale din Bucuresti si CANTA cu Brenciu …vezi pe youtube .

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  maria marin

  Buna. Nu mai induceti lumea in eroare: in 19 noi, in magazinul Carrefour între orele 20:00 şi 21:00 la cumpărăturile de peste 100 de lei nu s-a dat nici un voucher în valoare de 20 lei. Am facut cumparaturi de 170 lei si nimeni nu stia nimic, nici la casa nici la info clienti…. Va multumim ca ne mintiti pe fata! Cat a fost comisionul/tariful pt articol din partea Shopping City Sibiu??????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact