Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
7°C

PSD Sibiu joaca tare. Fotbal

Organizaţia Judeţeană de Tineret PSD Sibiu împreuna cu  Liga Studenţilor Social-Democraţi a organizat săptămâna trecută cea de-a IV - a ediţie a Cupei de fotbal a social-democraţilor sibieni. Competiţia s-a desfăşurat pe terenul sintetic al Şcolii Generale nr. 21 Sibiu şi a reunit 8 echipe. "A fost o întrecere binevenită şi ne bucurăm de interesul pe care l-a stârnit. Sperăm că acest campionat să devină unul tradiţional, mai ales că de la an la an particiarea este tot mai numerosă. Echipele au fost formate din 8 jucători, partidele fiind foarte disputate", susţine Răzvan Nicolescu, președintele LSSD. După campionatul de table, cupa de fotbal este cea de-a doua competiție sportivă organizată de tinerii social-democrați.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

6 comentarii

un jucator

Acum 12 ani

Foarte frumos campionatul! M-am mirat cand am vazut atatea echipe bune,,,au fost meciuri foarte disputate dar fairplay-ul a fost la el acasa: Felicitari inca odata!
Raspunde

CSU Fan

Acum 12 ani

Fain campionat data viitoare faceti si unul de baschet ca sigur sunt tineri interesati. Bafta in continuare!
Raspunde

Alex

Acum 12 ani

Primele 4 echipe au fost chiar foarte competitive. Cu siguranta echipa pe care reprezint se va inscrie si la urmatoarea editie. Vrem un loc pe podium. Hai salut !
Raspunde

Dana

Acum 12 ani

A fost un campionat de fotbal foarte reusit...felicitari pentru realizarea lui!
Raspunde

Fotbaliatorul

Acum 12 ani

Da a fost reusit...A tinut si vremea a fost bine...Felicitari si la cat mai multe!
Raspunde

Federal

Acum 12 ani

Ce se mai felicita psd-istii intre ei pentru un proiect copiat (ca o mai facut si alt partid un campionat de fotbal) Lipsa de inspiratie la echipa rosie :)
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus