X

Schimbari la Antena 1 Sibiu. Razvan Marcu, inlocuit de Radu Nechit. "Duminica in familie" in loc de "Raluca si Razvan"

 

Răzvan Marcu a plecat de la Antena 1 Sibiu, locul său fiind luat de Radu Nechit, fostul director al stației locale Realitatea TV. Emisiunea de duminică pe care o realiza Răzvan Marcu la Antena 1, alături de Nicolle Stănese, va fi înlocuită cu o emisiune ce va fi moderată doar de Nicolle. Cel mai probabil, emisiunea se va numi ”Duminica în familie”, dacă Antena 1 și Mihaela Rădulescu își vor da acordul pentru folosirea acestui brand. 
Anunțul a fost făcut de Răzvan Marcu pe pagina de Facebook a emisiunii Raluca și Răzvan: ”Am decis de comun acord cu Antena 1 Sibiu să încetăm colaborarea noastră începând de săptămâna acesta. Nu există vreun motiv ascuns, există pur și simplu o decizie discutată și asumată cu decență și de o parte și de cealaltă. De altfel, nici nu cred că se putea altfel… ne leagă șapte ani de colaborare profesională și ceva mai mulți de prietenie.  Antena 1 Sibiu va avea un loc special în sufletul meu din teribil de multe motive. Cel mai important, însă – oamenii! Adică cei care m-au suportat, cei care m-au certat când am greșit, cei care mă iubesc și cei care, făcându-le pe toate cele dinainte și altele o mie pe deasupra, au susținut financiar totul. Le multumesc”, scrie în mesaj Răzvan Marcu.
Deținătorul francizei Antena 1 Sibiu, Vasile Presecan spune că despărțirea s-a făcut amiabil, iar pe viitor are în vedere o schimbare a produselor stației. ”Pentru emisiunea de duminică vom continua cu Nicolle, cu o emisiune ce se va difuza pe același tronson orar, duminică de la ora 12. Dorim ca emisiunea să se numească ”Duminica în familie”, însă asta depinde și dacă vom putea folosi acest nume, urmează să discutăm cu Antena 1 sau cu Mihaela Rădulescu dacă acest lucru este posibil. Emisiunea pe care dorim să o realizăm va fi făcută pe modelul acelei emisiuni prezentate de Mihaela Rădulescu. Între orele 16 și 17 vom avea știri prezentate de Laura Dobrotă și Radu Nechit, știri prezentate live, cu invitați. L-am ales pe Radu Nechit pentru că este un profesionit în acest domeniu. Legat de Răzvan Marcu, noi ne-am propus să continuăm doar pe emisiunea de duminică, însă el a hotărât să continue un proiect personal”, a declarat Vasile Presecan pentru Turnul Sfatului. 

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

6 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  popo marinarul

  Ce sa faca Marcu doar la emisiunea de duminica, doar nu de acolo iesau gologanii, ci de la papagalii invitati in timpul saptamanii la emisiunea aia a lui de rahat, numita total fals \”Pulsul adevarului\”, ca numai minciuni se difuzau!

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  sibian

  Poate acum Marcu invata sa salute pe cei care-i cunoaste si sunt mai invarsta decat el. Asa revine omul cu picioarele pe pamant. Sper sa nu mai fie cu nasul pe sus

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  vai

  ce pacat. o sa murim de foame si de sete de cultura fara raluca si fara tensiunea adevarului. paguba-n ciuperci. franciza de 2 lei. bine macar ca pe digital nu intra sibiul peste bucuresti. pentru ca un rahat peste alt rahat era prea puturos. :))))

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  sibian

  Un dobitoc mai putin, dar a pierdut primarul Johannis pe pupincuristul number one. Doliu mare, ce sa spun, cred ca o sa ma sinucid fiindca nu o sa-l mai vad zilnic pe semidoctul fara bacalaureat, cunoscut ca mare spagar. Probabil ca de aia l-a dat afara Presecan, fiindca ii taxa pe invitati.

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  iordan

  nici n-as zice ca e o stire… eu sunt pe digital, nu am vazut niciun program din Sibiu de vreo 2 ani si nici nu mi-a lipsit vreunul. Acu aflu ca inca mai existau aceste emisiuni.

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Odin

  Paguba-n ciuperci, n-o sa-mi lipseasca balbaitul. Pe de alta parte, acum are timp sa se aplece spre studiu, poate-si da bacul pana nu se monteaza camere video si la Sibiu.
  A propos, n-ar putea sa o ia si pe Nicoleta (nu nume de fite) cu el?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact